Tech R&D driver bilenhetens företag\\"s succé

Utgivningsdatum:2021-03-04

1.jpg

Jiangyin Mould Plastics Group Co Ltd, en biltillverkare med s äte i Jiangyin i östra Kina och_;39;s Jiangsu-provinsen, har vuxit från ett litet företag med färre än hundra anställda till ett stort företag med 4,000 anställda, tack vare dess strävan efter teknisk forskning och utveckling.

Företaget sa att det hade tillverkat mer än fem miljoner stötfångare för globala biljättar i mitten av juni.

Den planerar att fortsätta att investera i R & D Att behålla sin ledande roll inom industrin.R & D Kostnaderna stod för cirka 3–5 procent av företaget& FRAM35,39,den årliga försäljningen av mer än tio miljoner yuan ($1.5 miljoner) under de senaste åren, mycket högre än konkurrenterna.Den deltar också i 13-forskningsprojekt med högskolor och institut.

" Teknisk innovation är av avgörande betydelse för företagen för att uppnå en långsiktig utveckling. " Sa Cao Kebo, chef för Jiangyin Mould Plastics.

Grundat på 1986 gjorde företaget sitt officiella inträde på marknaden för fordonsprodukter på 1988-talet när det slöt ett avtal med SAIC Volkswagen Automotive Co Ltd för att tillverka 30,000 stötfångare för sin Volkswagen Santana-serie.

Hittills har företaget övertagit marknaden som den enda stötfångarleverantören till Beijing Benz Automotive Co Ltd, ett samriskföretag mellan BAIC Motor Corp Ltd och Daimler AG, och tillverkar 75-procentigt stötfångare för BMW Brilliance Automotive Co Ltd, ett samriskföretag mellan BMW Group och Brilliance China Automotive Holdings Ltd. Företaget och_.39.omfattar även andra stora märken såsom SAIC General Motors Corp Ltd.

I 2015 tillkännagav företaget sitt inträde på den utomeuropeiska marknaden genom att inrätta fabriker i Förenta staterna och Mexiko med en total investering av $500 miljoner dollar.De två fabrikerna utför nu en rad tester innan de inleder sin verksamhet.

Cao tillskriver företaget och_.39:s framgång till stor del landet och_.39:s reform- och öppningspolicy.

" Politiken utlöste en boom i Kina och\\35;39;bilindustrin, som erbjöd många möjligheter inom bilsektorn. " Cao sa det.

" Ännu viktigare är att politiken har gett oss möjligheter att kommunicera och samarbeta med företag från utlandet. " Cao tillsatt.

Företaget har just firat sitt 30-årsjubileum av marknadsframgång i sitt Wuhan-dotterbolag.

Burkhard Welkener, vice verkställande direktör för SAIC Volkswagen Automotive på 1986, som bevittnade Jiangyin Mould Plastics&_;39; första affären med SAIC för 30-år sedan inbjöds till Wuhan att bevittna produktionen av den 5-miljonte stötfångaren av utrustning som tillverkats i Tyskland och som har tjänat produktionslinjen i 30-år.

" Jag blev imponerad av kinesiska företag och.\\\\"35;39; förmåga att lära sig och jag är optimistisk om deras framtida affärspotential, " Welkener sa det.

Cao har främjat kommunikation och samarbete med tyska företag sedan 2005, när Cao grundade Düsseldorf China Center.

Företaget har också inrättat ett teknikcenter i Jiangyin med ett tyskt företag.Centret inför moderna tekniska innovationer och resurser från Tyskland till små och medelstora företag i Jiangyin för sin teknik R & D.

Cao och\935;39.s band med Tyskland sträcker sig tillbaka till 1990-talet, när hans far skickade honom till Tyskland för att studera biltillverkning, och han stannade där i femton år.


Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Jiangmen Billow Peak Technology Co., Ltd.
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
Jiangmen Billow Peak Technology Co., Ltd.

Jobbtitel: Sales Manager

Avdelning: Sales Department

Företagets telefon: +86 13430862828

E-post: Kontakta oss

Mobiltelefon: +86 13430862828

Hemsida: billow.sweb2b.com

Adress: No. 11 Gaoxin East Road, High-tech Zone ,Jiangmen City,Guangdong ,China

Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk
top