Överraskning!!! Ända sedan jag köpte en maskmaskin har jag börjat på vägen till rikedom!

Utgivningsdatum:2020-08-04

Behovet av att köpa en maskmaskin


Som vi alla vet är den globala epidemin för närvarande den hetasteÄmne.Ett viktigt material under epidemin, maskerna är fortfarande i stor efterfrågan globalt.Enligt epidemiologer kan den nya lunginflammationen i kronan bestå i fyra till fem år och inte elimineras helt. Den välkända ekonomen Song Qinghui sa att efterfrågan på utländska masker fortfarande är i ett tillstånd av uppgång, och det finns fortfarande utrymme för lönsamhet för masker.

u=218540857,4155189161&fm=26&gp=0.jpg

Syftet med vårt företag och35;39;export av maskmaskiner


Det syftar till att hjälpa inhemska tillverkare av material för förebyggande av epidemier att utöka exporten och förbättra produktkvaliteten, hjälpa utomeuropeiska länder att övervinna epidemin så snart som möjligt och främja en återhämtning av den globala ekonomiska handeln.Songji s medicinska utrustning, som är inriktad på produktion, tillverkning och forskning och utveckling av maskeringsmaskiner, kommer att presenteras i år och35;39;s utställning om material mot epidemier.

7be3d1ea7be1019d49798948b6a5dead.jpg

Om oss


Vi är ett professionellt företag för tillverkning av masker, forskning, utveckling och produktion.Maskmaskinen som den producerar har kompakt struktur, hög precision, lämplig funktion, stabilt arbete, säkert och tillförlitligt.


Produktions- och testutrustningen är komplett, produkterna produceras enligt nationella standarder och hela maskinens prestanda har nått den internationella avancerade nivån.I många år har den varit engagerad i den anpassade forskningen och utvecklingen av maskeringsmaskiner.Dess maskiner för höghastighetsmasker, KN95 halvautomatiska öronsbandsmaskin, inner öronsbandet kantade Helt automatiska plattmasker står i främsta ledet i branschen.

微信图片_20200804165932.jpg

Fokusera på att göra en sak bra, att uppfinna framtida utveckling


Vår speciella maskin för automatisk tillverkning av vikmasker kan förverkliga fullständig automatisering från råvaror till kvalificerade kompletta produkter.Den kan styras av datorprogram och är lätt att justera.Produkterna har en viss filtreringseffekt på luften som kommer in i lungorna på människor, och de har en mycket bra skyddseffekt när smittsamma luftvägssjukdomar förekommer och när de arbetar i damm och andra förorenade ämnen.omgivningar.integrerar maskiner för vikning av mask, svetsmaskinen för örband, svetsmaskinen för vikbara scener,etc. sparar mycket arbete än traditionella halvautomatiska maskiner, och kan effektivt utföra maskering, sticksvetsade öronband och masker Processer som fällningsbilder och rumpsvetsning med masker.

一拖一点点.jpg

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Zhengzhou Modern Automation Equipment Co. , Ltd.
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
Zhengzhou Modern Automation Equipment Co. , Ltd.

Jobbtitel: Members of Foreign Trade

Avdelning: Ministry of Foreign Trade

Företagets telefon: +86-0371-53311283

E-post: Kontakta oss

Mobiltelefon: +86 18300627768 /18537156592

Hemsida: maechn.sweb2b.com

Adress: 58 Second Street, Economic and Technological Development Zone, Zhengzhou, Henan Province,China

Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk
top