Särskilt isolerande papper måste hanågra egenskaper som skiljer sig från andra papperstyper

Utgivningsdatum:2021-11-15

insulering av papper är vanligtvis ett ark-like material bildat av växtfibrer, mineralfibrer, syntetfibrer eller deras blandningar, vilka deponeras på en pappersmaskin genom vatten eller annat medium. Isoleringspapper har hög tårstyrka, låg förlängning och god isolering. Därför används det allmänt som isolerande material i motorer, kablar, kondensatorer och transformatorer. Det används också för isoleringsmaterial, såsom laminat, kompositer och prepregs. De viktigaste beståndsdelarna. Under de senaste åren har den moderna kraftproduktionsutrustning och kraftöverföringsutrustning utvecklats mot hög-voltage och stor-kapacitet. Med den snabba utvecklingen av världsvetenskap och teknik har en mängd olika syntetiska fibrer med hög-performance utvecklats och tillverkats på pappersindustrin, särskilt tillämpningen av aramidisoleringspartier är det vanligaste och framgångsrika.

DSC09958.jpg

d TILL SÄRSKILDA ANVÄNDNING AV ISOLATIONSPAPPER, måste det ha vissa egenskaper som skiljer sig från andra papperstyper, främst inklusive mekaniska egenskaper, elektriska egenskaper och termisk stabilitet.

Mekaniskt beteende:

--insulering av papper kommer att påverkas av olika externa krafter under användning. Till exempel måste det isolerande papperet som används i hög-voltage och stora

capacity-generatorer klara hög mekanisk stress som orsakas av hög

speed-rotation, start och stopp, och plötsliga kortslutningar, så högre mekaniska egenskaper krävs. , Främst inklusive draghållfasthet och förlängning vid paus.

Thermal stabilitet:-

Thermal stabilitet är en mycket viktig indikator på isolerande papper och en viktig faktor i åldrandet av låg

voltageisolering, som bestämmer sitt livslängd. Undernormala driftsförhållanden har den elektriska fältstyrkan endast ett litet inflytande på isoleringsförfarandet. Isoleringspapper som används i en relativt hög temperaturmiljö under en lång tid kommer att bli spröd på grund av termisk åldrande och gradvis förlora sina mekaniska och elektriska egenskaper.

elektriska prestanda:

insulering av papper används i stor utsträckning i elektrisk utrustning, så det behöver uppfylla vissa elektriska egenskaper. De elektriska egenskaperna hos isolerande papper hänvisar till dess polarisering, konduktivitet, dielektriska förlust ochnedbrytningsegenskaper under verkan av ett elektriskt fält.

Egenskaperna hos isolerande papper är inbördes och kan inte ses i isolering. Vid valet av att välja och utveckla material är detnödvändigt att balansera fördelarna ochnackdelarna med olika material. För att producera isolerande papper med goda elektriska egenskaper är detnödvändigt att undvikanärvaron av metalljoner och andra föroreningar, bubblor och fukt under produktionsprocessen, och det isolerande papperet ska ha hög enhetlighet.

\\n \\n

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Dongguan Bopu Plastic Electronics Co.,Ltd.
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
Dongguan Bopu Plastic Electronics Co.,Ltd.

Jobbtitel: Business Director

Avdelning: Business department

Företagets telefon: +86 0769-81838805

E-post: Kontakta oss

Mobiltelefon: +86 13412075090

Hemsida: bopuplastic.sweb2b.com

Adress: 3,Wusong Road,Yuwu Industrial Park,Dongcheng District,Dongguan,Guangdong

Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk
top