Återvunnet tyger är populära över hela världen

Utgivningsdatum:2021-11-15

According till ofullständig statistik, det finns hundratals kasserade PET-flaskor som täcker jordens yta hela tiden, ochnästan 1 miljard objekt förstörs, ständigt uppfriskar data på jordens deponier.


Recyced Tyger används för att tvätta och bearbeta de kasserade tygerna för att föryngra dessa tyger och bli tyger som kan appliceras och sålas igen. Naturligtvis krävs många processer i denna process. Återvunna tyger har utvecklats från olika material via tekniska medel. Bland dem är kraften av miljöskydd också ett resultat av teknisknederbörd.


Den plötsliga uppkomsten av återvunna tyger härrörde huvudsakligen från den europeiska marknaden. I EU har klädförbrukningen ökat år efter år, men livslängden för ett enda klädesplagg har minskat drastiskt, vilket har orsakat mycket textilavfall och förorening. Att ta Frankrike som ett exempel, den genomsnittliga årliga ökningen på 9,5 kg kläder per capita, men återvinningsgraden var bara cirka 36% 2017, och återvinningsgraden för textilvävnader i hela EU är ännu lägre, bara cirka 20%.


-the så&called grs certifikat är förkortningen för textil- och kläder global återvinningsstandard, och det är en verifieringsstandard som är etablerad för återvunna fibrer som är etablerade av certifieringsorganet i den internationella miljöledningen Unio#

110; (förkortad som CU). Denna verifieringsstandard reglerar inte bara källan till råvaror utan reglerar också avloppsvattenbehandlingen och användningen av kemikalier i produktionsprocessen. \\ N

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Dongguan Dinghong Shoe material Co.,Ltd
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top