Försiktighetsåtgärder vid drift av kyltorn

Utgivningsdatum:2020-06-29

Kyltornet är en kylanordning som sprutar det cirkulerande kylvattnet på förpackningen i tornstommen för att göra den direkt i kontakt med luften och utstrålar den transporterade värmen till atmosfären genom avdunstning och konvektion.Det finns flera punkter att notera om dess verksamhet:


      1.Reducern bör alltid kontrollera oljehalten i oljestandarden.Det rekommenderas att använda No. 22 till No. 28 hyperbolisk växelolja eller No. 90 till No. 120 industriväxelolja för Runguolja och olja med hög viskositet under sommaren.20 dagar efter den första transporten, dränera oljan och replac&dygn35.101; den innehåller ny olja.

24.jpg

      2.Fläkten, motorn och reduceringen ska kontrolleras i enlighet med motsvarande produkthandbok före användning.Ledningen är baserad på motorn, och ledningarna bör tillhandahållas i enlighet med det ledningsdiagram som tillhandahålls av motortillverkaren.Ibland uttrycker parterna inkonsekvenser, vilket kan leda till fel i samband.Starta om efter att ha uppfyllt kraven, startsekvensen, från låg hastighet till hög hastighet.När bladets vinkel är installerad i enlighet med det värde som anges i provet, bör den hastighetsbegränsande strömmen omedelbart stoppas och tillverkaren omedelbart kontaktas.Standardkraven för den kombinerade vinkeln för bladets svinkel för hela fläkten är: A. Höjdsskillnaden h för övre punkten och den undre punkten erhålls genom att de övre och nedre kanterna på varje fläktblad 150 mm skiljs från luftcylindern.och skillnaden mellan de maximala och lägsta h-värdena för varje blad inte mer än 2mm; B, h öjdvärdet för bladets övre kant på ett avstånd mellan 150mm och vinden, skillnaden mellan det maximala och lägsta värdet för varje bladets höjd inte bör vara större än 0.002R (R är fläktens radie); C,Strömmen av motorn körs med hög hastighet lika med det nominella värdet av 0.9 (*) 0.95.


      3.Om kvaliteten på cirkulerande vatten och färdigvatten är dålig, ska åtgärder för stabilisering av vattenkvaliteten vidtas, sidofilter och vid behov åtgärder för sterilisering och avlägsnande av alger vidtas.


      4.FRP är en förbränningskropp, eftersom kyltornet inte får använda öppen eld under underhåll.Om öppen eld används skall motsvarande säkerhetsåtgärder vidtas och godkännas av brandkåren och säkerhetstjänsten.Det finns fullskaliga antipersonella och brandbekämpningsanläggningar.

30.jpg

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Dongguan Lingtian Cooling Equipment Co., Ltd.
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
Dongguan Lingtian Cooling Equipment Co., Ltd.

Jobbtitel: Marketing manager

Avdelning: Marketing Department

Företagets telefon: +86-0769-82605139

E-post: Kontakta oss

Mobiltelefon: +86-189-0269-0017

Hemsida: lingtian.sweb2b.com

Adress: Room 101, Building 2, No. 19 Pengwudong Road, Xiegang Town, Dongguan City, Guangdong Province

Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk
top