Paper Straw är en ny favorit i restaurangbranschen

Utgivningsdatum:2020-09-15

    Den nationella utvecklings- och reformkommissionen har utfärdat ett yttrande om att ytterligare stärka kontrollen av plastföroreningar och fastställer att vid slutet av 2020 kommer icke-nedbrytbara engångsplaströr att förbjudas från restaurangbranschen rikstäckande. Med mindre än ett halvt år kvar har Star-hotell i Guangzhou börjat använda "pappersrör", starbucks, mcdonalds är "cross-dressing" för sugrör eller kopplock, och Nestlé har till och med startat "smarta plaståtervinningsbilar" ..

      Nyligen såg reportrar på Mandarin Oriental's Ebony-restaurang att alla drycker serverades med sugrör utan plast. Och i take-out-plattformen har många matställen lagt till "använd inte porslin (plaststrå)" och andra alternativ för att uppmuntra konsumenterna att minska användningen av plastprodukter.

a2_副本.jpg


      Är konsumenten fortfarande van vid "pappersstrå"? Reportrar besökte, majoriteten av konsumenterna stöder förbudet mot plasthalm, men ett litet antal konsumenter sa behovet av en anpassningsprocess.

      Under besöket fann reportern också att vissa företag erbjuder både plaströr och pappersrör för att hantera "kräsen" kunder. "Medan vi förespråkar miljöskydd kräver odling av goda vanor en process, så det finns en varm påminnelse på förpackningen av plaströr att det är mer miljövänligt att använda mindre sugrör", sa en affärsman som avböjde att bli namngiven till journalister.

      Redan 2018 meddelade starbucks att de skulle sluta använda plaströr över hela världen i år. I januari hade företaget förbjudit sugrör av plast från mer än 4000 butiker i Kina. Från och med den 30 juni meddelade mcdonald's of China att nästan 1 000 restauranger i Peking, Guangzhou, Shanghai och Shenzhen kommer att finjustera sina mönster på Cup-lock och sluta använda sugrör av plast. Ovanpå det nya Beverage Cup-locket har mcdonald's utformat en drickande mun så att konsumenterna kan dricka direkt genom att öppna ett litet lock ovanpå.

      Nyligen visas några av stadens parker i ett sött, sött ljud från den intelligenta återvinningsbilen. Det är en del av Nestles innovativa projekt och kommer att spendera de närmaste dagarna på att vandra runt i parken regelbundet för att främja idén om återvinning av plast. Besökare kan också vinka bort det när som helst, lära sig gröna tips på kroppsskärmen, placera tomma plastflaskor i återvinningsfönstret på kroppen och få chansen att vinna ett mysteriumpris.

      Dessutom har reportern lärt sig från Express Logistics Industry, Shentong, post och andra företag kraftigt främjar användningen av återvunna expressförpackningspåsar. Guangzhou-posten har utrustat 77 butiker med gröna återvinningslådor för expressleveransförpackningar, vilket uppmuntrar kunder att hämta paket efter att originallådorna kan läggas i återvinningslådor, vilket bidrar till återanvändning.

      I början av detta år sade State Post Bureau att det skulle sträva efter att uppnå 90 procent av "tunnband" -paketet i slutet av året, 70 procent av e-handeln uttrycker ingen ompackningsgrad och 90 procent av återvinningspåsarna kommer ytterligare 20 000 butiker att inrättas med standardåtervinningsanläggningar för förpackningsavfall.

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Guilin Crystal Code Electronic Technology Co., Ltd.
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
Guilin Crystal Code Electronic Technology Co., Ltd.

Jobbtitel: Technical Director

Avdelning: Development Department

Företagets telefon: +86 13307735577

E-post: Kontakta oss

Mobiltelefon: +86 13307735577

Hemsida: glccet.sweb2b.com

Adress: Room 421, No.8 Innovation Road, Information Industry Park, North of Chaoyang Road, Qixing District, Guilin, Guangxi, China

Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk
top