PLA 2024 Skönhetsevenemang och konferenser

Utgivningsdatum:2024-01-22

being framgångsrik inom skönhetsindustrin handlar inte bara om att behärska dina fransfärdigheter eller skapa den vackraste, intrikatanagelkonst; Det handlar också om att fördjupa dig i samhället som omger dig! Med allt frånnätverksmöjligheter till utbildningsverkstäder och föreläsningar kan dessa evenemang hjälpa dig att starta din karriär eller ge dig den lilla drivkraften för att ta det tillnästanivå! Du får också en sniktitt i vilka evenemang som PLA kommer att delta 2024! Vi uppmanar dock att du överväger att lägga till en händelse- eller skönhetskonferens till dina 2024 -planer om det är möjligt. Varför, kanske du frågar?
attending Beauty Events and Conferences är en transformativ upplevelse för Lash -konstnärer, och alla andra skönhetspersonal, som erbjuder en port till en oöverträffad professionell och personlig tillväxt. Dessa sammankomster ger en dynamisk plattform för proffs att fördjupa sig i de senaste branschtrenderna, tekniker och tekniker, vilket främjar kontinuerligt lärande och kompetensförbättring. Nätverksmöjligheter vid dessa evenemang öppnar dörrar till värdefulla kontakter med andra konstnärer, branschexperter och potentiella kollaboratörer, vilket skapar ett livligt samhälle som stöder och inspirerar.
attending Beauty Events är inte bara en professionell skyldighet utan en strategisk investering i en

39 ; s hantverk, erbjuder en helhetsresa som sträcker sig utöver salongen och till en blomstrande, sammankopplad skönhetssamhälle.

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Guangdong Zhongzhou Electric Co., Ltd.
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
Guangdong Zhongzhou Electric Co., Ltd.

Företagets telefon: +86 13620023189

E-post: Kontakta oss

Mobiltelefon: +86 13129482323

Hemsida: zhongzhou.sweb2b.com

Adress: 7th Floor, Building 9A, Huijin Center, No. 428, Nancheng Section, Dongguan Avenue, Nancheng Street, Dongguan City, Guangdong Province, China

Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk
top