N95 presentation av maskinunderhåll kommer!

Utgivningsdatum:2020-08-04

För en tid sedan var epideminsituationen så hård att många företag började höja priset på N95-masker till en mycket hög nivå. Det kan sägas att N95 medicinska masker köptes med pengar. I början kanske vissa människor inte förstår. Vad är skillnaden mellan vanliga masker och N95-masker? N95-mask är en av de nio typerna av partiklar som är certifierade av National Institute of Arbetssäkerhet och hälsa. " N " betyder partiklar som inte är lämpliga för olja. Till exempel är droppar som produceras genom att prata eller hosta inte fet. " 95 " betyder att filtreringseffektiviteten når 95% under de detekteringsförhållanden som anges av Institutet för arbetssäkerhet och hälsa. N95 är inte ett specifikt produktnamn. Så länge produkterna uppfyller N95-standarden och klarar NIOSH-undersökning, kan de ringas " N95-masker " .

Eftersom produktionsprocessen för denna typ av mask är mycket besvärligare än vanliga engångsmasker är priset också högre. På grund av epideminsituationen är N95-masker bristfälliga och många tillverkare har anslutit sig till produktionslinjen. Därför är N95 maskmaskin nyckeln till produktion av många tillverkare.

02d78e43219a7c3359f3a7e2079a153c_true.jpg

N95 maskmaskin avser en serie plan- och tredimensionella maskmaskiner som använder N95 non-woven-tyg som råmaterial och kan producera N95-mask. N95 maskmaskin är vanligtvis uppdelad i N95 plan maskmaskin och N95 stereomask maskin. En produktionslinje för N95-planmask inkluderar maskkroppsmaskin, inre och yttre örmremsmaskin och bandage-maskmaskin. Produktionslinjen för stereomaskmaskin N95 inkluderar koppmaskbildningsmaskin, svetsskivmaskin, lamineringsmaskin på näsan och elektrisk svetsmaskin. 微信图片_20200804091809.jpg

Vad ska man vara uppmärksam på när N95 maskmaskin körs?

1. När du flyttar maskinen är det nödvändigt att hantera den med försiktighet och installationen ska vara stabil. Få maskinen att arbeta under goda förhållanden.

2. Var uppmärksam på att hålla maskinen ren och ren och torka den försiktigt med en ren mjuk trasa. var försiktig! Använd inte kemiska råvaror och hårda föremål för att rengöra och torka av den elektriska lådan och kroppen. Ytan på kroppen bakas med elektrostatisk pulver. När den är skadad kan den inte repareras utan färg.

3. Det är strängt förbjudet att använda andningsskyddet med el under underhåll för att undvika olyckor.

4. Det är strängt förbjudet att röra formen med händerna efter uppvärmning för att undvika hög temperatur.

Välkommen att kontakta oss om du behöver köpa masktillverkningsmaskin.

微信图片_20200804091817.jpg


Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Zhengzhou Modern Automation Equipment Co. , Ltd.
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top