Herr Shan xiaowu deltog i fabrikens öppningsceremoni

Utgivningsdatum:2020-04-03

Herr Shan xiaowu blev inbjuden att delta i gästfabrikens öppningsceremoni
Med utvecklingen av putai-glasfiber som exempel introducerade Shan för deltagarna företagets utvecklingsupplevelse. Från beslutet om utvidgning till överlevnad och anpassning och sedan till utvecklingen av varje länk är det nödvändigt att ständigt integreras i den lokala ekonomiska utvecklingen, med ett öppet sinne att aktivt anpassa sig till utvecklingsstatusen, för att förbättra överlevnaden och utvecklingen företagets förmåga.
Changzhou putai glasfiberprodukter co., LTD. Huvudsaklig verksamhet: finfiberduk av glasfiber, glasfiber envägsduk, glasfiberduk, glasfiberkompositfilt, glasfiber sandwichkompositfilt och andra glasfiberprodukter tillverkning, bearbetning, marknadsföring; Import och export av alla typer av varor och teknik.
Företaget respekterades " standhaftig, uthållighet, ansvar " anda av företag, och med integritet, win-win och skapa en affärsfilosofi, för att skapa en god miljö av företag, med nytt ledningsläge, perfekt teknik och tankeväckande service, utmärkt kvalitet för överlevnad, vi följer alltid kundens första service till kunder, insisterar på sin egen tjänst för att imponera på kunder.

ABUIABACGAAgt_7y3wUotsjzwwcwrAI44QE.jpg

ABUIABACGAAgt_7y3wUoqLjlgQYwrAI44QE.jpg

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Changzhou Protech Industry Co.,Ltd.
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top