Modeldiagram över liten kyltorninstallation

Utgivningsdatum:2020-05-19

Instruktioner för montering av kyltorn


1.Se underhållstornets driftvikt och den faktiska installationsfaktorn för att kontrollera den installerade stiftelsens bärkapacitet.


2.Kyltornet installeras på en plats med god tyfon och ingen påverkan från byggnader.


3.Det bör finnas ett visst avstånd mellan luftintaget och byggnaden för att säkerställa att frisk luft kommer in och undvika att fuktig och varm luft återvänder.


4.Om gassvetsning eller elektrisk svetsning används vid ingången till tornet bör det finnas brandsäkerhetsanordningar för att undvika brand.


Fem.Undvik platser för wher& 35.101; anläggningen använder höga värmekällor, damm, frätande gaser och främmande föremål.


6.Kyltorn bör vara tillverkad i enlighet med kraven i handboken.Grundytan bör ligga på samma horisontella yta med höjdfel på “Sushing 1773mm”, annars bör åtgärder vidtas för att säkerställa att kyltornet är installerat.


7.Vid montering av chassit för ryggförslutning bör lederna behandlas tydligt och säkerställa att hartsen kan målas och att fibermattor endast kan läggas på lederna när de är torra.


Åtta.När hartsen formuleras är mängden av varje beredning 1KG som den lämpligaste, och maximimängden är inte mer än 2KG, för att undvika hartshärdning och orsaka avfall.Förhållandet mellan harts och härdningsmedel är 100: 2 (det kan ökas ordentligt när temperaturen är låg och kan minskas på lämpligt sätt när temperaturen är hög)


50.jpg 51.jpg

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Dongguan Lingtian Cooling Equipment Co., Ltd.
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top