Underhållskunskap om golvfjäder

Utgivningsdatum:2021-06-28

floor Springdörrar blir allt vanligarenu, men hur man installerar och underhåller golvfjädrar är följande en detaljerad förklaring av golvfjäderinstallationens uppmärksamhet och dagligt underhåll av Tsingjian-maskinvara

  , storleken på slitsen är lämplig, inte för stor eller för liten, för stor kommer att påverka utseendet, för litet, det kommer att finnas mindre stabilt material, och fixeringen kommer inte att vara fast.

sekund, positionen för golvfjäderns axel måste vara korrekt, och en rörledning eller andra verktyg för att hitta en vertikal linje måste användas.

- thirt, cement eller quick

drying pulver som används för stabilisering har en lämplig viskositet för att säkerställa styrkan hos den stabila golvfjädern.

 fourth, se tillnivån på golvfjädern och den övre axelns vertikala

den viktigaste punkten är att Välj rätt storlek och viktprodukt

- OF kurs är att efter golvfjädern har blivit räfflad och stabiliserad, Du måste vänta tills cement eller snabbdrying pulver har tillräcklig styrka innan du installerar dörrkroppen för att undvika omarbetning som orsakas av förskjutningen av golvfjädern. Dagligt underhåll:

-generally, det finns inget underhåll. Fördjupa inte i vatten. Byt inte för fort. Hastigheten och positioneringen av dörren ändras efter en lång tid. Det kommer att bli bra efter readjustment. Applicera inte yttre kraft till golvfjädern under returprocessen. . Detta beror i allmänhet på kvaliteten på denna golvfjäder. En golvfjäder med ett pris av tiotals yuan är en golvfjäder, och en golvfjäder med ett pris på flera tusen yuan är också en golvfjäder. Naturligtvis är skillnaden stor.


\\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Zhaoqing Gaoyao District Tengxiang Hardware Products Co
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top