LANZHU Company har framgångsrikt utvecklat H13 metal 3D-tryckning av specialmögel

Utgivningsdatum:2021-02-22

Shanghai Lanzhu Special Alloy Material Co., Ltd. har framgångsrikt utvecklat det särskilda mögel- stålpulvret H13 för metall3D-tryck i maj 2016.


H13 die-stål används för att tillverka smidformar med hög slagkraft, varma extruderingsformar, precisionssmidformar; gjutformar för aluminium, koppar och deras legeringar.


H13 är varmvalsat stål som genomför standarden GB/T1299-2000.Brand 4Cr5MoSiV1; Allokey toolstål förkortas som Hegong-stål, som är en stålkvalitet som bildas genom att lägga till legeringselement på grundval av kolstål.Bland dessa ingår stålverk: stål för mätverktyg och skärverktyg, stål för slagbeständiga verktyg, kallt stål, varmt stål, icke-magnetiskt stål och plaststål.


För närvarande finns det inget bra mögligt stålpulver som produceras i Kina, och detta är vårt första försök i fråga om mögel stålpulver.Som ny medlem av den tredimensionella tryckerieindustrin produceras mögel- och stålpulver sällan i Kina, men mögelsvavrets roll är stor.För närvarande kan vi ge finmögel stålpulver under 25-mikroner, 25-45 mikroner, 45-75 mikroner och 75-150 mikroner.Kunderna kan välja efter behov.

1.jpg

Blue Casting Company har framgångsrikt utvecklat H13 metal 3D-tryckning av specialmögel


3D-tryckformar är kända som den tredje industriella revolutionen i mögelsindustrin.Pulver av gjutet stål kan trycka ut framkärnor och ryggkärnor, stickblad, skjutreglage, vägstolpar och varmvattenjackor av injektionsformar, vilket kan minska möglingscykeln och förbättra produktkvaliteten.Gör mögelsemperaturfältet mer enhetligt, etc. Samtidigt letar Blue Casting Company efter fler kvaliteter av mögel stålpulver efter kundens behov.Pulvret av mögel har två patent och en teknisk standard.En hel del metoder har visat att vårt pulver har nått den globala nivån av specialmögel stål pulver för 3D-tryck.

2.png

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Shanghai LANZHU super alloy Material Co., Ltd.
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top