Det rapporteras att rökarnas kardiovaskulära hälsa har förbättrats avsevärt efter övergång till e-cigaretter.

Utgivningsdatum:2020-09-14

Qianlong.comEnligt rapporter från medierna i november 16 visar ett viktigt forskningsresultat från universitetet i Dundee i England att övergången från traditionella cigaretter till elektroniska cigaretter är mycket gynnsam för rökarnas hälsa: jämfört med traditionella cigaretter har e-cigaretter mindre skada för vaskulär hälsa ochkan minska risken för kardiovaskulära sjukdomar.


Studien, vid namn Vesuvius, beställdes av British Heart Foundation.Den anses också vara den största studien hittills om e-cigaretternas effekter på hjärtat, som offentliggjordes i American Heart Association.


I den tvååriga medicinstudien från Dundee-universitetet rekryterades 114 långtidsrökare som rökte mer än femton cigaretter om dagen i minst två år.De delades upp i tre grupper: att fortsätta att röka traditionella cigaretter, att övergå till nikotinshaltiga cigaretter och att övergå till noll nikotin-cigaretter.Experimentet varade i en månad och försökspersonerna övervakades under hela försöket.Före och efter försöket testade forskarna också deras vaskulära hälsa.


När traditionella rökare bytte till e-cigaretter förbättrades deras vaskulära hälsa avsevärt under bara fyra veckor, särskilt hos kvinnliga rökare.Undersökningen visade också att kärlhälsan förbättrades avsevärt hos personer som helt bytte till e-cigaretter än hos dem som rökte både traditionella och e-cigaretter.


Jacob George, professor i kardiovaskulär medicin och terapi vid Dundee-universitetet, var den ledande forskaren i studien.Även om e-cigaretter inte är helt ofarliga är de betydligt mindre skadliga än traditionella cigaretter när det gäller vaskulär hälsa, sade han.Icke-rökare eller minderåriga bör inte prova e-cigaretter, men för långtidsrökare har kärlfunktionen förbättrats avsevärt bara en månad efter det att de bytt till e-cigaretter.


Medicinsk forskning visar att ökningen av blodkärlsfunktionen med 1 procentenheter minskar incidensen av hjärt- och kärlsjukdomar, såsom hjärtinfarkt, med 13%.Vi fann att när rökare bytte från traditionella cigaretter till e-cigaretter ökade deras vaskulära funktion med ett genomsnitt av 1.5 procentenheter på en månad.Dessa uppgifter innebär att deras vaskulära hälsa har förbättrats avsevärt.Genom att gå över till e-cigaretter gynnas dessutom kvinnor mer än män, och vi undersöker fortfarande orsakerna till detta fenomen. " Sa Jacob George.


Enligt statistiken från den brittiska regeringen använder ungefär 6% av vuxna i Förenade kungariket e-cigaretter.Även om de flesta av cigaretterna innehåller nikotin, innehåller de inte tobak.I 2016 dödade tobak 7.1 miljoner människor världen över.Dessutom är mängden andra kemikalier i e-cigarett betydligt lägre än den i cigaretten.


Professor Jeremy Pearson, vice direktör för British Heart Foundation, sa att rökning av traditionella cigaretter kan skada våra hjärtan och blodkärl.I Förenade kungariket dör människor varje år av hjärt- och cirkulationssjukdomar orsakade av rökning av traditionella cigaretter.Det vill säga, mer än 50-människor om dagen, eller två personer per timme, dör som ett resultat.


" Denna studie visar att e-cigaretter är mindre skadliga för vaskulär hälsa än cigaretter.Efter att ha gett upp traditionella cigaretter och gått över till e-cigaretter började deras vaskulära hälsa återhämta sig inom en månad.E-cigaretter är mindre skadliga än traditionella cigaretter, men de är inte helt ofarliga.Människor som aldrig röker får inte använda e-cigaretter, utan för traditionella rökare är e-cigaretter ett bra verktyg för dem att helt sluta med traditionella cigaretter. "


Samtidigt sade den skotska folkhälsoministern Joe Fitzpatrick MSP: " Jag stöder verkligen offentliggörandet av denna rapport, som kommer att leda till pågående diskussioner om e-cigaretter i samhället.Jag är också glad över att se en sådan viktig forskning komma till stånd i Skottland, som också bekräftar vårt rykte som en gräns inom medicinsk forskning.Även om studier har visat att övergång till e-cigaretter för långtidsrökare är fördelaktigt för deras kärlhälsa, måste vi fortfarande vara försiktiga med att använda e-cigaretter, som inte är produkter för minderåriga eller icke-rökare. "


Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd.
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd.

Jobbtitel: International sales manager

Avdelning: International sales

Företagets telefon: +86 14771388128

E-post: Kontakta oss

Mobiltelefon: +86 14771388128

Hemsida: nuowate.sweb2b.com

Adress: Fuqiao Fifth Industrial Zone, Qiaodou community, Fuhai Street, Bao ‘an district, Shenzhen

Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk
top