Hur man väljer mask, hur man bär mask, artikeln är klar!

Utgivningsdatum:2020-06-02

Hela tiden.

Epidemin Covid19 berör våra hjärtan.

Vi är mitt i virveln.

När antalet bekräftade fall ökade,

Alla är oroade över följande:

Hur kan jag skydda mig själv?

När det gäller vad du och#39,är mest bekymrad över,

Jag skulle vilja dela med mig av en text och text från People&DARI35.39.s Daily.

Se till att se det!


När det gäller koronaviruslunginflammation är en av de viktigaste försiktighetsåtgärderna att bära en mask.


De flesta leveranstjänster har skjutits upp före månnyårsdagen, och vissa apotek har sålt ut ansiktsmasker.Kan du inte köpa en mask?Vilken mask kan förhindra infektion?Hur man bär en mask?


Kan en mask förhindra infektion?

Det finns flera vanliga typer av masker: bomullsmasker, engångsmasker (såsom kirurgiska masker) och N95-masker.


Mask för engångsbruk (medicinsk kirurgmask)

Kan i viss mån förhindra luftvägsinfektion, kan inte förhindra dimma.


Kirurgiska masker har tre lager, från utsidan till insidan är det vattentäta lagret, filterskiktet och tröstskiktet.Tröttlagret är ett lager av bondad duk.När den bär den, ser den vita icke-vävda duken in, medan det blå vattentäta lagret tittar ut.Den ena sidan av metallbladet vänder sig upp, don& 35.39.


När du köper en mask, borde du välja en med ordet " Kirurgisk mask " tydligt märkt på ytterförpackningen.


pexels-photo-4108266.jpeg


Typ N95 respirator

Kan effektivt förebygga luftvägsinfektion, kan förhindra dimma.


N95-masker är en av nio typer av respiratorer som certifierats av NIOSH, det nationella institutet för arbetsmiljö. " N " medel som inte lämpar sig för oljiga partiklar (röken från matlagningsolja är oljiga partiklar, och människor talar eller hostar& FRAM35,112,är inte oljiga), " 95 " betyder att filtreringseffektiviteten är 95% under de provningsförhållanden som anges i NIOSH-standarden.


N95 är inte ett specifikt produktnamn.En produkt som uppfyller N95-standarden och som godkänns av NIOSH kallas en & _;39;N95 mask och_;39;.


Det viktigaste inslaget i N95-masken är att den kan förhindra droppar som orsakas av stänk på patienten och3535;39:s kroppsvätskor eller blod.Droppens storlek varierar från en till fem mikroner i diameter.För arbetsmiljöadministrationen (OSHA) krävs att medicinsk personal som exponeras för TB-bakterier bär masker som ligger över N95-standarden.


Jämfört med kirurgmasker är N95 masker lufttätare.När du väljer N95 mask, försök att välja N95 mask utan andningsventil.


Vanlig bomullsmask

Materialet kan vara bomullstyg, gasväv, ull, duk och sammet osv. eftersom materialet i sig inte är tillräckligt kompakt och inte kan bidra till att förebygga infektioner.


Hur man bär en mask?

För att skydda sig själv och minska risken för luftvägsinfektion kan medicinska kirurgmasker och N95-masker bäras.


Om du ska till en offentlig plats i luften utan kontakt med patienter, kan du välja att bära en kirurgisk mask utan överdrivet skydd.Men om du kommer i kontakt med patienter som misstänks för luftvägsinfektion, bör du bära N95-mask.


Du bör bära en mask när du åker till sjukhuset för att träffa en läkare eller en patient, särskilt när du går till feberkliniken eller andningsavdelningen.


Under säsongen med hög förekomst av smittsamma sjukdomar i luftvägarna rekommenderas att man bär masker på trånga platser som stormarknader, köpcentrum och biografer.


För att förhindra överföring av sjukdomen till andra ska du bära en mask vid luftvägssymtom såsom feber, hosta och rinnande näsa.


Dessutom rekommenderas att bära mask för utomhusaktiviteter i dåligt väder.


Hur man bär masker i särskilda grupper Nej.

Gravida kvinnor som bär skyddsmasker bör vara uppmärksamma på kombinationen av sina egna förhållanden och välja bättre komfortprodukter.Du bör rådfråga en professionell läkare innan du använder den för att se till att ditt tillstånd är lämpligt.


De äldre och patienter med kroniska sjukdomar har olika fysiska tillstånd.Till exempel kan patienter med hjärt- och lungsjukdomar känna sig obekväma efter att ha burit dem, eller till och med förvärra sina ursprungliga tillstånd.Dessa människor bör söka professionell vägledning från läkare.


Barn i tillväxt- och utvecklingsstadiet, dess ansiktsform är liten, det rekommenderas att man väljer den ordinarie tillverkaren av barnskyddsmasker.


Hur ofta ska man byta mask?

För att förhindra infektion kan vissa människor bära en medicinsk mask hela dagen, men detta kan försvaga nässlemhinnorna, beröva den dess ursprungliga fysiologiska funktion och minska dess motståndskraft.Masker är därför inte nödvändiga på platser med låg befolkningstäthet och ventilation.


Det bör noteras att skyddseffekten för varje typ av mask är tidsbegränsad och måste bytas ut regelbundet.Masken rekommenderas att bytas ut varannan till fyra timmar.Om maskerna är kontaminerade bör de ersättas omedelbart.


Den medicinska masken bör vikas och förvaras i en självförslutande påse när den inte används.Det rekommenderas inte att ta av masken och lägga den direkt i fickan eller påsen, vilket kan orsaka sekundär kontaminering av den medicinska masken.Se till att dra in den i en ren dragkedja och vik den sida som rör näsan och munnen inåt.


Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Shenzhen Huayuan Havepur Medical Technology Co., Ltd
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
Shenzhen Huayuan Havepur Medical Technology Co., Ltd

Jobbtitel: Sales Director

Avdelning: International Sales Dept.

Företagets telefon: +86-755-2321-6059

E-post: Kontakta oss

Mobiltelefon: +86-1353-065-7611

Hemsida: havepur.sweb2b.com

Adress: No.401~405,Bloc B,Bldg Rongchaobinhai,Haixiu Rd,Baoan Dist,Shenzhen,P.R.China

Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk
top