Hur väljer du ett droppbevattningssystem som passar dig?

Utgivningsdatum:2020-08-20

Nuförtiden är droppbevattningssystem inte en ny term, det har varit känt av människor över hela världen, och fler och fler människor väljer att använda droppbevattningssystem. Eftersom droppbevattningssystemet inte bara sparar mycket resurser, utan också gör vår jordbruksutveckling bättre och bättre.


Men det finns så många droppbevattningsprodukter på marknaden, hur väljer jag?

Kanske förstår 70% av människorna inte. vad ska vi då göra? Hitta professionella människor för att göra professionella saker. FSY Water Saving Technology Co., Ltd. har 15 års erfarenhet av design, planering och installation av droppbevattningssystem. Det kan ge dig perfekta lösningar och vara en omtänksam butler runt dig. Nedan presenterar vi några droppbevattningsprodukter åt dig, så att du kan göra ett korrekt omdöme när du köper.

Vanliga droppbevattningsband på marknaden, inbyggt dropp PE-rör, inget dropp PE-rör, vad är skillnaden mellan dessa tre produkter?


Droppbevattningstejp


Droppbevattningstejp är vår vanligaste droppbevattningsprodukt, vanligtvis uppdelad i två typer, vanligt droppbevattningstejp och tryckkompensation droppbevattningstejp.

Vanliga droppbevattningsbälten har låga priser och har en livslängd på 1-2 år. De är vanligtvis lämpliga för kortvarig plantering av grönsaker, blommor och andra växthus och fältoperationer.

Tryckkompenserade droppbevattningsbälten är något dyrare och har en livslängd på 1-2 år. De är utrustade med silikagelark. De är lämpliga för kortvarig plantering av grödor på ojämn mark som berg och kullar. Det kan säkerställa att varje droppare släpper ut jämnt under olika tryck.


In-line dropper PE-rör


Det inre dropp-PE-röret är lämpligt för grödor med snyggt och ordnat avstånd och lång tillväxtcykel, som trädgårdar, kinesiska växtbaserade läkemedel, landskapsträdgårdar, etc. Livslängden är cirka 5 år.


Inget dropp PE-rör


Det måste användas tillsammans med en pipett-droppare eller en mikrosprinkler. I allmänhet är det lämpligt för grödor som inte har någon uppenbar sekvens av plantavstånd och radavstånd och har en lång tillväxtcykel. Drypparens placering kan planeras utifrån träden, vilket är bekvämt, enkelt att rengöra och inte lätt att blockeras. Vanligtvis används i fruktträdgårdar, kinesiska växtbaserade läkemedel, landskapsträdgårdar etc. Livslängden är cirka 5 år.


Jag hoppas att dagens innehåll kan hjälpa dig. Kontakta oss om du behöver hjälp. FSY Water Saving Technology Co., Ltd. är din mest intima förvaltare av droppbevattning.

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Shandong FSY Water Saving Technology Co., Ltd
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top