Hur man köper en kvalitetsplånbok

Utgivningsdatum:2019-10-12

Vi behåller våra pengar, det faktum att de flesta väljer en läderplånbok s å lättvindigt och så slumpvis förblir ett mysterium.

Några tänkta själar kanske funderar över lädrets färg, eller antalet tillgängliga fickor, men vi förbiser ofta det faktum att en plånbok är en utmärkande tillbehör i sig själv, med sin egen distinkta utseende, känsel och läderlukt.

Följ den här guiden, så tittar du aldrig på plånböcker i samma ljus igen.

Den stilen  

Även om all a plånböcker har samma grundläggande syfte, finns det en rad olika plånbokstyper att välja mellan, och nyttan och fördelarna med varje stil bör undersökas noggrant:

The Billfold.

Den klassiska plånboken, som också kallas för tvåfalden, som delas in i hälften med kortkupéer på båda sidor.Dina kontanta sedlar går in i bakfickan.De bästa byglar är släta och enkla, och passar in i byxfickan utan att skapa en bula.


The Zip-around

Lite oortodoxt, men det gör ett uttalande.Plånbok med blixtlås medför extra säkerhet och innehåller vanligtvis multifunktionella utrymmen för lösa mynt.Var extra försiktig när du väljer storleken på plånboken; dragkedjan går hela vägen runt plånboken och kan ibland lägga till skrymmande.


"The Breast"

Den smala bröstplånboken är utformad för att förvara sedlar utan att skrynkla eller vika. Den har en sofistikerad framtoning (Cary Grant svor vid dem).Med utrymme för endast kärnkärnämnen, bör de bäras i din bröstficka och, än en gång, ju smalare plånboken är, desto mindre inkräktar den på din kostym och_;39;s silhuett.


Innehavare av kort

Plånboken 8217s minimalistisk kusin, det här är en...   elegant   Ett alternativ för vårt allt mer kontantlösa samhälle när bara kreditkort behövs.I allmänhet är korthållare utformade för att bära kort, men inte sedlar eller mynt.


Materialet och

När du väl har valt en stil som passar dina behov, är nästa övervägande plånboket 8217s material.Allt hänger på läder och konstruktion.

För det första, var försiktig med billiga imitationer.Material av låg kvalitet, som rättat riskläder, slipas för att avlägsna defekter och sedan beläggs med ett lack, vilket gör det plastaktigt vid beröring.Dessa plånböcker bör undvikas.

I stället, leta efter plånböcker som har gjorts med   Vegetabiliskt garvat kalvläder   eller helkornigt läder.De kommer från ett bättre gömställe, och ingen sandning har ägt rum.De kommer också att utveckla en patina över tiden, wher& _.101.Genom lädret fördjupas med en rik, graciös färg.

För högfärdiga lädervaror letar du efter hudar och skinn som måste vara perfekta och utan märken och defekter, 8221; säger Mark Lightfoot, grundare av   Cavesson rou 8217s.'"Dräp 8220; Du betalar mer för denna läderklass, men det är värt det.'"

När det gäller byggnation finns det två huvudtyper för plånböcker: 8212;   vriden eller avskuren kant.   Med en avskuren kant kommer lädret att skäras och sys ihop, vilket kommer att göra den råa kanten exponerad, som ofta kommer att täckas med harts.

Vända kantplånböcker kommer att ha tunnare kanter, som har vänt innan de sytts på plats.Detta är en dyrare process, men resultatet är en mer robust fördel som kommer att hålla längre.Det är småsaker som räknas.

Innehållet i  

Män och 39:s plånböcker har för vana att bli svarta hål, suga i allt och allt, s å det är viktigt att tänka på vad man egentligen behöver lägga i dem.Du behöver ditt ID, pengar och dina bankkort.Men vad mer?Som tumregel, om man gör en smoking på 8217t,använder den inte varje dag, gör det lättare att inte lägga den i plånboken.Körkortet?Det är klart.Ett rabattkort?Knappast.

Målet är att behålla plånboken obevekligt funktionsduglig.Allt som är gjort av papper   Födelsedjur.   billigt   visitkort, kvitton, kuponger   Födelsedjur.   kommer att brytas ned snabbt och   orsakar kraftig ökning.På samma sätt är lösenord-fuskblad, blankcheckar och (förgås tanken) en extra uppsättning nycklar mycket känsliga föremål som hör hemma någon annanstans och_;101;.

Vad att undvika   PU läder

Polyuretan är det mest använda materialet i falska läderplånböcker.Trots att de är listade som “big 8216; PU läder 8217;”, innehåller polyuretan ingen djurhud alls.PU-plånböcker verkar ha en konstgjord fåra.De åldras snabbt och är mycket mottagliga för slitage.

Patent läder

Plånböcker av lackläder består av tunt läder som har belagts med en blank lackliknande yta och som har strippat dem av alla slag.Sådana plånböcker faller lätt offer för sprickor och sprickor.

Äkta pangbrud; läder

En populär fras som låter som en försäkran om kvalitet, men är nästan meningslös.&35,39,Äkta&35,39; läder kan hänvisa till vilket antal oönskade material som helst som bundet läder (hudrester som klistrats ihop) eller lackläder.En äkta och äkta plånbok växer aldrig fram.


B & G FASHIS INTERNATIONAL CO LTD

B&G Link.png www.bng-intl.com

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • B&G FASHIONS INTERNATIONAL LIMITED
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
B&G FASHIONS INTERNATIONAL LIMITED

Jobbtitel: Salesman

Avdelning: Sales Dept

Företagets telefon: 0755-33656727

E-post: Kontakta oss

Mobiltelefon: 086 13430796186

Hemsida: bngfashions.sweb2b.com

Adress: Jin Bao Business Building, No. 15 Shun Feng Road, No. 44 Bao An District, Shen Zhen P.R. China

Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk
top