Hur är produktionen av precisionsstämpeldelar i Kina?

Utgivningsdatum:2022-01-17

IT är underförstått att de senaste åren har produktionen av precisionsstämpeldelar i mitt land ökat år efter år, och utvecklingen är mycket snabb. mitt land' s elektrolytisk aluminiumproduktion är mycket stor. Förutom att leverera den stora efterfrågan på bil och andra industrier, utökar det också ständigt sina ansökningsfält. Precisionsstämpeldelar har stora prestationsfördelar i bilmotorer och andra områden och har blivit oumbärliga inom dessa områden. Dessa fördelar med metallgjutning har tillämpats på IT-industrin.


driven av trenden av lätta bilar, det har varit en stor efterfrågan på marknaden Global Precision Stamping Parts, och med optimering och Uppgradering av bilindustrin Under de senaste åren byts aluminiumgjutningar gradvis gråa järngjutningar, vilket ständigt stimulerar efterfrågan på precisionsstämpeldelar. Växande.


&#


&#


\\n IT-industrin är mycket stor, särskilt IT-industrins produktionskapacitet är mycket stark. De olika typerna av mobiltelefoner och annan utrustning som den producerar inte bara uppfyller den inhemska efterfrågan, men exporterar också ett stort antal utländska länder. Jag tror att i framtiden kommer precisionsstämplingsdelar att bli ett viktigt råmaterial för produktion av sådan utrustning. \\ N \\n \\n \\n \\n Tekniken av precision stämplingsdelar har egenskaperna hos många sorter , Materialdiversitet, arkspole material, stor automatisk produktionsbatch, hög precision, komplex form, högt tekniskt innehåll och mervärde. I dag \\n \\n39; s högutvecklade marknadsekonomi har den en mycket viktig position. \\ N \\n \\n \\n

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Dongguan Daxing Precision Hardware Co., Ltd.
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top