Hur NMN förbättrar sömn?

Utgivningsdatum:2024-02-25

zmkm-1400_700.jpg


as En föregångare tillnad+,nmn är otydligt relaterad till den biologiska klockan.


+Den metabolismen som är involverad inad-regleras av den cirkadiska klockan, och i sin tur har dessa metabolismer inverkan på den cirkadiska klockan. Där acetylas (sirtuin) spelar en avgörande roll. Acetylas (sirtuin) har vetenskapligt visat sig motstå åldrande och förlänga livslängden, så det kallas också livslängdsprotein. Sirtuins finns hos däggdjur och består av 275 aminosyror i sju distinkta subtyper (sirt1sirt7). Sirt1 styr länken till kroppsklockan.


+nmn är involverad i syntesen avnad+in vivo, ochnad+är huvudsubstratet för SIRT1 -protein , vilket innebär attnad+och sirt1 är länkade till varandra, ochnivån pånad+justerar ocksånivån på sirt1. SIRT1 styr den cirkadiska klockan genom att hämma transkriptionen av cykelgener (klockgener), som i sin tur reglerarnivån av NADgenom NAMPT (enzymet som reglerar syntesen av NMN in vivo).


+sömnmönstret för äldre är ofta mycket ohälsosam, ofta förkortad sömn, vaknar många gånger mitt pånatten, vilket faktiskt är en brist pånad -prestanda. Med åldersökningen minskasnivån pånad+i kroppen kraftigt, och SIRT1- och cykelgener kommer också att minska, vilket gör den biologiska klockan mer sårbar för störningar. Att komplettera med NAD+stärker i huvudsak stabiliteten i den biologiska klockan, vilket gör den mycket mer anpassningsbar. Efter att ha tagit NMN är den mest direkta feedbacken hos många människor att sömnkvaliteten förbättras och det är lättare att sova fram till gryningen. Detta återspeglar direkt vikten av NMN vid reglering av den biologiska klockan.


as Ettnaturligt endogent ämne och anti -naturprodukt med tydlig mekanism och bevisad effekt, kan NMN reglera reglering Fysiologisk klocka och förbättrar sömnen genom att aktivera livslängdsprotein. Enligt feedback från användare har mer än 80% av långa sömnstörningar förbättrats avsevärt efter att ha tagit NMN i 1-2 veckor.--

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Long Life Group Co., LTD
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
Long Life Group Co., LTD

Företagets telefon: +86-025-57238879

E-post: Kontakta oss

Mobiltelefon: +86 18551727866

Hemsida: baixingjiujiu.sweb2b.com

Adress: Room 618, East Building, Lishui Industrial New City Center, Fuyou Road, Lishui District, Nanjing City,Jiangsu Province

Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk
top