Hur NMN bidrar till hårtillväxt

Utgivningsdatum:2024-04-30

according till en undersökning, den mest oroliga och oroliga generationens z -listan, håravfall oväntat rankat först! Det ökande livstrycket gör människor&39;#i alla""39; s mun.&#


i sökandet efter en lösning på håravfall kanske många har hört talas om NMN. NMN har hyllats som ett ämne som kan bromsa åldrande och främja hälsa, men kan det verkligen hjälpa till med håravfall? Den här artikeln kommer att introducera relevant kunskap om NMN och utforska effekten av NMN på håravfall.


How hjälpernmn med hårtillväxt

HAIR -förlust är ett vanligt fenomen som kan ha olika orsaker. En av de vanligaste orsakerna är påverkan av manliga hormoner. Det manliga hormonet omvandlas till DHT (dihydrotestosteron) i kroppen, och DHT krymper hårsäckar, vilket får håret att tunt. Dessutom kan oxidativ stress, inflammation och brist på väsentliganäringsämnen också orsaka håravfall.


as ett ämne som kan försena åldrande,nmn har olika effekter Vid lindring av håravfall.


first kannmn ökanivån pånad

i kroppen. Studier har visat att NADspelar olika roller i människokroppen, inklusive energimetabolism, DNA -reparation och apoptos. Minskadenivåer av NAD+är förknippade med åldrande. Genom att komplettera NMN kannivån på NAD+i kroppen ökas, vilket försenar åldringsprocessen för celler. Detta har en positiv effekt på hårets hälsa och tillväxt. En studie som publiceras i Nature Communications visar att det att tanmn oralt kan ökanadnivåerna i möss och därmed bromsa åldringsprocessen samtidigt som det hjälper till att upprätthålla friskt hår.+++

SECONDLY kan NMN också minska intracellulär inflammation. Inflammation är också en viktig faktor i många sjukdomar och åldrande. Studier har visat att NMN kan minska inflammation genom att aktivera AMPK och PARP
1 -vägar. AMPK och PARP
1 är två enzymer involverade i energimetabolism och DNA -reparation. Genom att aktivera dem kan du minskanivån på inflammation och därmed skydda ditt hårs hälsa.

--

not endast det,nmn kan också tillhandahålla viktiganäringsämnen, inklusive b Vitaminer, järn, zink, etc., som är mycket viktiga för hårväxt och hälsa. Genom att ökanivån på NAD
i kroppen kan NMN främja energimetabolism och tillhandahålla väsentlig energi ochnäringsämnen som bidrar till hårets hälsa och tillväxt.

+

IN -tillägg kan NMN förbättra cellen

39; s förmåga att reparera sig själv, vilket också är viktigt för hårets hälsa. Cellernas minskade förmåga att reparera sig får håret att bli sprött och benägna att bryta och falla. Studien fann att NMN kan främja DNA -reparationsprocessen genom att öka intracellulära NAD -nivåer och därmed förbättra cellerna
39; Förmåga att reparera sig själva och göra hår friskare.

&#+&#keep ditt hår rent: olja och smuts i hårbotten kan täppa porerna och påverka hårets hälsa och tillväxt. Därför är att hålla håret rent ett viktigt steg för att förhindra håravfall.


adjust din diet: ditt hårs hälsa kräver en mängdnäringsämnen, till exempel b Vitaminer, järn, zink, etc. Att få så mycket av dessanäringsämnen som möjligt kommer att hjälpa till att hålla håret friskt.


avoid med heta stylingverktyg: heta stylingverktyg sådana När hårtorkar och curling strykjärn kan orsaka torrt, sprött hår som bryts lätt. Därför kan det hjälpa dig att hålla ditt hår friskt. håravfall. Undvik därför om möjligt att använda snäva bullar, pannband och andra dekorationer.


reduce -stress: kronisk mental stress kan påverka kroppen39; s metabolisk och metabolisk och immunfunktioner, vilket leder till tunnare eller håravfall. Därför är det mycket viktigt att minska stressen för att hålla håret friskt.


check din hälsa regelbundet: vissa hälsoproblem, såsom sköldkörtelproblem, kan också orsaka håravfall. Att kontrollera din hälsa regelbundet och identifiera och behandla dessa problem i tid kan också hjälpa dig att förhindra håravfall.


&to summa upp, hårhälsa och tillväxt påverkas av en kombination av faktorer, inklusive genetik, miljö ochnäring. Som enny typ av anti -naturliga substans kan NMN skydda hårhälsa och främja hårväxt på olika sätt. Även om NMN fortfarande är i forskningsfasen, har dess potentiella roll väckt mycket uppmärksamhet. Om du kämpar med håravfall kan du överväga att prova NMN -tillskott, samtidigt som du tar hand om att justera din diet och livsstilsvanor för att hålla håret friskt.#

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Long Life Group Co., LTD
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top