Havepur seglade på sin nya resa 2020 under facemasks

Utgivningsdatum:2020-05-25

2020 kommer att bli ett extraordinärt år.


Nya utbrott, låt människor i världen få panik, hälsa har blivit den brådskande efterfrågan, masker har blivit det enda sättet att andas frisk luft, men världsklass utbrott, låt maskproduktionen vara kort, vi har, som fokus för hälso- och sjukvårdsindustrin i Kina, ett naturligt initiativ att ta på uppdraget, kraftfullt till mask operation,hjälpa till att lösa den globala krisen.


I 2020,En Geyuan för att utveckla en gruppplan för utveckling av en omfattande planering av den stora hälso- och sjukvårdssektorn, och aktivt stödja det globala sjukdomsresistenta uppdraget Havepur   har input mask-industrin sida vid sida med Havepur med hon, som i tur och ordning har inrättat medicinsk teknik co., LTD., som förlitar sig på en stark bakgrundssånggrupp, med årtionden av praktisk erfarenhet från den stora hälso- och sjukvårdsindustrin och professionell medicinsk utrustning och tekniska resurser samt produktutveckling för att täcka hälso- och sjukvård,Personlig vård, hemvård, mödravård och barnomsorg m.m. på olika områden lanserade sitt eget varumärke. " HavepurGenericName " Nej.


pexels-photo-3952232_看图王.jpg


Företaget har nu 100,000 rena och dammfria verkstaden av 2,500 kvadratmeter, 10,000 rena detektionsrum med 120 kvadratmeter, tio automatiska produktionslinjer för utrustning, med hårdvaru- och mjukvaruvillkor för produktion av steril medicinsk utrustning.För närvarande omfattar företaget och_.39:s viktigaste produkter: medicinmasker för engångsbruk, skyddskläder, arbetarskyddsprodukter, spädbarnsprodukter osv., med daglig tillverkning av en miljon masker.


Företaget håller sig till " fokusera på trovärdighet, ansvarig för livet; sträva efter värdet av " excellens, kundtillfredsställelse " Håll fast vid " Användarcentrerad " Konstruktionsbegreppet, fortsätta att åta sig att använda medicinska förnödenheter och annan medicinsk utrustning för forskning och utveckling samt för att förbättra kvaliteten.Att skydda konsumenternas hälsa och säkerhet på arbetsplatsen.

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Shenzhen Huayuan Havepur Medical Technology Co., Ltd
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top