Har du någonsin stött på bälterivning, perforering, korrosion etc. när du använder bältetransportör?

Utgivningsdatum:2020-07-31

Mesh-bandtransportör är en typ av materialhanteringsmaskiner för kontinuerliga transporter av material på en viss linje, även känd som kontinuerlig transportör, som kan delas upp i maskbreddstyp och maskkedjetyp. Transportören kan utföra horisontell, lutande och vertikal transport och kan också bilda en rymdöverföringslinje, som i allmänhet är fixerad. Transportören har stor transportkapacitet och långdistansavstånd och kan också genomföra flera processoperationer samtidigt i transportprocessen.

Det övervinner bristerna i rivtransportband, genomträngning och korrosion och ger ett säkert, snabbt och enkelt underhållsläge för kunderna.

På grund av användningen av modulärt bandbandstransportör, och transmissionsläget för kedjehjulens drivning, så att transportbandet inte är lätt att orma, avvikelse.

Det tjocka bältet tål klippning, kollision, oljebeständighet, vattenbeständighet och andra egenskaper, så att användningen av olika industrier inte kommer att orsaka problem i underhåll, speciellt vid utbyte av transportband, kommer plastnätbandstransportör att sänka kostnaderna.

Olika material av nätbälte kan spela en annan roll vid transport och tillgodose behoven i olika miljöer. Genom modifiering av material kan transportbandet uppfylla transportkraven mellan - 10 ℃ och 120 ℃ under omgivningstemperatur.

Bekvämt underhåll och lång livslängd.


Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Zhengzhou Modern Automation Equipment Co. , Ltd.
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top