Viker utskrift av flera metoder och tillämpningsområde!

Utgivningsdatum:2020-11-13

Publikationsvikning avser i huvudsak en fyrfärgstryckmaskin som är tryckt på en enda färgsida, och syftar i allmänhet till att öka inflytandet för ett slags pappersreklammaterial.För olika typer av vikbara tryckprodukter är dess professionella vikning och utformning mycket viktig, så i produktionen av falsktryckning, ofta genom olika plåttillverkning, kan metoden för falsning av tryckplåtar delas in i flera kategorier?Här nedan, Shenzhen Ömsesidig tillit teknologi för att ge dig en kort introduktion.

I. Tryckmetod

Vid tillverkning av falsktryckning är en av de vanligaste litografierna.Detta är det mest använda för att vika en platta.Litografin kan i allmänhet delas in i tryckta delar och icke-tryckta delar, ha samma höga grad av layout, tryckt del av absorptionen av bläck och vatten, den icke tryckta delen av absorptionen av vatten och bläck, eftersom vatten och fett inte kan blandas med varandra, så det kan även litografin.

Förutom litografin är håltryckeri en annan vanlig tryckmetod vid tillverkning av falsktryckning, som skiljer sig från litografin.Den ursprungliga skärmutskriften eller silkesuttryckningen, en särskild pensel.Tryckbläcket pressas från framsidan av plattan genom plattans hål och trycks på plattans substrat på baksidan (botten).Enligt plåten: kopieringsskylt, typskylt, tryckplåt, fotografisk plåt osv.

Två, gångjärn

Fogling avser arbetsprocess för vikande tryckta böcker och tidskrifter samt tryckalster på en sida i ett visst format enligt löpnummer.I början av publikationsprocessen är det första som avgör hur vikningen ska offentliggöras.Vid utformning av vikning bör hänsyn tas till storleken på publicering, sidor, tryckutrustning och bindemedel.Normalt är textens och textens position och ordning i böcker och tidskrifter baserad på vikningsprocessen, pappersrotationen och veckets placering.För närvarande kan vikningen indelas i parallell vikning, vertikal vikning, blandad vikning, särskild vikning.

Parallell vikningsmetod och särskild vikningsmetod (inklusive omsvängningsmetod, fläktfällningsmetod osv.) används främst för att vika formgivningen av tryckalster med långa remsor, såsom annonser, broschyrer, kartor, bokklistermärken i bordet och illustrationer.Vertikal vikningmetod är den mest populära vikmetoden, som huvudsakligen används för att utforma böcker och tidskrifter.Blandad vikmetod, även känd som integrerad vikmetod, det vill säga i samma bok, både parallell vikning och vertikal vikning.Den blandade metoden är lämplig för bokklistermärken i form av 30 veck 6 sidor eller 30 gånger 9 sidor.

Tre: metod för och användning av kollage

Collage innebär att de sidor som ska skrivas ut är sorterade i folio-ordning enligt deras folio-mönster, och sidans storlek bestäms av storleken på utskriftsformatet och det tryckta pappret.Collage kan delas upp i: ett urval av delar och en samling av böcker och tidskrifter.

1.Del ihop

De utspridda bitarna i det tryckta materialet har en relativt stor vikt, t.ex. behovet av ett positivt och negativt tryckformat för 16K-tryckning, som kan kombineras till positiv och negativ tryckning av dubbelsidigt tryck, eftersom tryckningen inte behöver ersätta munsidan på den enkelsidiga självvridbara plattan.Om 40%, kan vara enligt de olika pappersbitarna i olika layouter.

2.Rulla

En broschyr med vik-fläkt (100 215; 185);4) trycks på 787:.215. 1092 (mm) papper i kvartsformat med valsat format.På detta sätt i tryckningen, på grund av behovet av att ersätta munnen, så har tryckeriet och papperet högre krav vid tryckning av höggradigt tryckt material.


Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Wuhan Zani packagings co,.ltd
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
Wuhan Zani packagings co,.ltd

Företagets telefon: +86 027-83630190

E-post: Kontakta oss

Mobiltelefon: +86 13908649930

Hemsida: zanipackagings.sweb2b.com

Adress: Room 2, Floor 12, Unit 1, Building 1, Fuxing Fitch Fuxing City (Phase 1), No. 1, Changqing First Road ,Wuhan China

Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk
top