Firar Dragon Boat Festival: En kulturell extravaganza på vårt företag

Utgivningsdatum:2023-06-27

1687342721253.jpg

dragon båtfestival, även känd som Duanwu Festival, är en traditionell kinesisk semester som firas den femte dagen i den femte månmånaden. I år omfamnade vårt företag den festliga andan genom att organisera en härlig te -samling för att hedra Dragon Boat Festival. Kollegor från planeringsavdelningen samlades för att hänge sig åt sällskap med färska litches, läckra Zongzi (klibbiga ris dumplings) och engagera samtal om de olika tullarna som observerades under detta speciella tillfälle. Låt&39; s tittanärmare på festligheterna och traditionerna som delades under denna hjärtvärmande händelse.#

Dragon Boat.jpg

1. Dragon Boat Racing: Uniting Strength and Spirit

\\ Ingen av höjdpunkterna på Dragon Boat Festival är de spännande Dragon Boat Races. Kollegor utbytte historier om sina hemstad och hur Dragon Boat Races är organiserade där. Spänningen i tävlingen, synkroniserad rodd och de pulserande trumslagen som följer med raserna beskrevs levande, vilket lämnade alla angelägna om att bevittna denna spännande händelse från första hand.

2. Äggkollisionsspel: A Battle of Endurance

another spännande tradition som diskuterades under te -samlingen var äggkollisionsspelet. Deltagarna tar med olika typer av ägg (anka, gås och kyckling) och tävlar för att se vem som förblir intakt efter att ha stött på andra. Denna lekfulla aktivitet symboliserar lycka och välstånd. Kollegor delade sina underhållande upplevelser och vänliga rivaliseringar, ledande skratt och kamratskap bland alla.

Zongzi.jpg

3. Zongzi -tillverkning: Att skapa läckra buntar av glädjeZongzi1.jpg

den konst att göra Zongzi var ett annat ämne av intresse. Kollegor delade sina familjerecept, tekniker och de olika fyllningarna som används för att skapa dessa läckra ris dumplings. Att arbeta tillsammans för att linda det klibbiga riset i bambublad, glädjen över att göra Zongzi handlade inte bara om slutprodukten utan också om den delade upplevelsen och känslan av prestation som medföljde. : Avvärja onda andar

diskussionen skiftade sedan till skapandet av aromatiska påsar. Dessa små, handgjorda påsar fyllda med örter, som malör, tros avvisa myggor och avvärja onda andar. Kollegor delade entusiastiskt de steg som är involverade i att göra dessa påsar och den betydelse de har i sina hemstad. Denna charmiga tradition lägger inte bara doft till den festliga atmosfären utan ger också en känsla av skydd och välsignelser.

5. Omfamning av traditioner: ai ye och gult vin

Sachet.jpgas konversationen flödade, ämnet berörde andra omhuldade sedvänjor. Kollegor talade om att hänga ai ye (mugwort) löv på dörrar för att avvärja onda andar och få lycka. Dessutom framhöll denjutningen av att smutta gult vin medan de tyckte om Zongzi, engagera sig i hjärtliga samtal och sola sig i festivalens glädje. Denna betoning på att bevara traditioner och fira tillsammansSachet1.jpgsymboliserar harmoni och enhet inom vårt företag.

Dragon Boat Festival -samlingen vid vårt företag var en härlig firande av kinesisk kultur och traditioner. Kollegor samlades för att dela sina hemstads tullar och främjade en djupare förståelse och uppskattning av denna livliga festival. Från Dragon Boat Racing och Egg Collision Games till Zongzi Making och Handmade påsar visade evenemanget det olika tapet av traditioner som är förknippade med Dragon Boat Festival. När vi smuttade te och delade berättelser firade vi inte bara vårt kulturarv utan stärkte också banden av vänskap och kamratskap inom vårt företag. Låt andan av Dragon Boat Festival fortsätta att inspirera oss att omfamna vårt rika arv och skapa minnesvärda upplevelser tillsammans.

 

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Dongguan Xuan Cheng Textiles Limited
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
Dongguan Xuan Cheng Textiles Limited

Jobbtitel: General Manager

Avdelning: Ministry of Foreign Trade

Företagets telefon: +86 18825090555

E-post: Kontakta oss

Mobiltelefon: +86 18825090555

Hemsida: xuanctextiles.sweb2b.com

Adress: No.91, Changtang Main Street, Dalang Town, Dongguan City, Guangdong Province

Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk
top