FR700 (PC) Isoleringsplåtprodukter används i stor utsträckning

Utgivningsdatum:2021-10-08

FR700 (PC) Isoleringsark är en filmprodukt extruderad med polykarbonatharts som råmaterial. FR-700 (PC) är en svart, ogenomskinlig film, uppdelad i frostat yta och slät yta. FR700 (PC) har passerat UL94V-0-certifiering. På grund av sin enastående isoleringsstyrka och enkel bearbetning används det i stor utsträckning i isolering av strömförsörjning, elektriska apparater, datorer och affärsmaskiner. Den kan isoleras och skärmas genom bindning med koppar och aluminium. Gemensam tjocklek (mm): 0,13, 0,25, 0,38, 0,51 spänningsresistens (kV/mil):>5 Flammotstånd: 94VTM-0 Temperaturmotstånd:>135 ℃.

DSC09687.jpg

aplications:

//

ycklar NFR700 uppfyller kraven i RoHS, PFOS och PAHS-föreskrifternär det gäller miljöskydd. Den har en high flam retardant betyg. Det är en miljövänlig och flamma retardant PC-film. Den är lämplig för isoleringsapplikationer avnätaggregat, hårddiskar, busstångar, TV

monitorer, PC-kort och affärsutrustning. , När den är bunden med metallfolie, kan den användas för isolering och emDSC09686.jpgr-skärmning.

\\n \\n \\n

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Dongguan Bopu Plastic Electronics Co.,Ltd.
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top