Digital ledning, elektroniska skalor leder dennya trenden med ett hälsosamt liv

Utgivningsdatum:2023-08-19

En elektronisk skala är en enhet som använder elektronisk teknik för att mäta massan på ett objekt. Jämfört med traditionella mekaniska skalor har den högre precision, bekvämare användning och bredare applikationsintervall.

a digital skala består av tvånyckelkomponenter: en sensor och en skärm. Sensorerna, vanligtvis med piezoresistiv eller kapacitiv teknik, bestämmer massan på ett objekt genom att mäta det tryck som utövas av detnär det är symmetriskt placerat på vägpannan. Dessa data omvandlas sedan till elektriska signaler, bearbetas av interna kretsar och presenteras slutligen i digital form på displayen.

arbetsprincipen för den elektroniska skalan: När objektet placeras på vägpannan, Trycket appliceras på sensorn, och sensorn är elastiskt deformerad, så att impedansen förändras, och samtidigt ändras excitationsspänningen, och en ändrad analog signal är utgång, vilket förstärks kretsen förstärker utgången till utgången till Den analoga-tigitala omvandlaren, omvandlar den till en digital signal som är lätt att bearbeta och matar ut den till CPU -driftskontrollen. CPU matar ut resultatet till displayen enligt tangentbordskommandot och programmet tills resultatet visas. många fördelar. Först har de större precision och känslighet. Tack vare avancerad sensorteknologi kan elektroniska skalor uppnå mer exakta och pålitliga mätresultat. För det andra är elektroniska skalor mer praktiska och snabbare att använda. Placera helt enkelt föremålet på vägpannan och massvärdet visas automatiskt utan manuell justering av skalan eller komplexa beräkningar. Dessutom är de flesta elektroniska skalor också utrustade med olika funktioner, såsom automatisknollkonvertering, viktansamling, etc., vilket ger mer olika och praktiska driftsalternativ.-

elektroniska skalor har använts i olika Branscher och fält. Inom det kommersiella området används de allmänt för viktmätning och värdering i mat, läkemedels, kosmetiska och andra branscher. På grund av dess höga precision och snabba svar kan elektroniska skalor ge korrekt produktkvalitetsinformation och hjälpa köpmän att utföra prissättning och lagerhantering. När det gäller hushållsbruk används elektroniska skalor ofta i kökskokning, måltidskontroll etc. Genom att mäta ingrediensernas kvalitet kan människor bättre kontrollera matingredienser och matlagningsförhållanden för att uppnå en hälsosammare och vetenskaplig diet.

 scale.jpg

Tillägg till tillägg används också elektroniska skalor inom medicinsk, logistik, industriell och andra områden för att tillgodose specifika behov. I den medicinska industrin används till exempel elektroniska skalor för att mäta patientvikt och ge läkare referensdata för diagnos och behandlingsplanering.

to summera, är den elektroniska skalan en mycket praktisk och viktig enhet som Spelar en viktig roll inom olika områden. De har fördelarna med hög precision, bekvämlighet och snabbhet och kan tillgodose behoven hos olika branscher för kvalitetsmätning. Genom att använda elektroniska skalor kan vi mäta och mäta kvaliteten på objekt mer exakt, förbättra arbetseffektiviteten och ge mer bekvämlighet och praktiska till olika fält.

\

precualls för att använda elektroniska skalor:Runzhi company products (3).jpg 1. Det är strikt förbjudet att regna eller tvätta med vatten. Om det blir vått av misstag, torka den med en torr trasa. När maskinen inte fungerarnormalt, skicka den för reparation så snart som möjligt.

 2. Undvik påverkannär du lägger till vikt i balansen och överbelastning är strikt förbjudet: knackning, påverkan och tungt tryck är strikt förbjudet.

3. Låt inte kackerlackor eller små varelser invadera maskinen för att inte orsaka skador på interna komponenter och ledningar.

4. Regelbunden kalibrering. För att upprätthålla balansensnoggrannhet bör den kalibreras minst en gång om året (kalibreringsmetoden kan anförtros en ansedd elektronisk skala, laboratorie- eller regeringsverifieringsenhet. Om den används i fabriken).

påminnelse: På grund av kontinuerlig uppgradering av elektroniska skalor är bilderna på elektroniska skalor endast för referens, vänligen maila oss för mer information! Mer högkvalitativa produkter välkomnar ditt konsultation!

 

dongguan runzhi elektronik Co., Ltd.-testing instrumentavdelning är huvudsakligen engagerad i olika laboratorier Leveranser och testinstrument och utrustning: Arbetsbänk, miljöexperimentinstrument, elementdetektering kombinerat instrument, golv special kvarvarande sagstestare, låsstorlekstestare, rakline höger vinkeldetektor, mikrodator tryck

pull kraftmätare, statisk böjstyrka testare, hög

prekision Videoprojektor, caster -testare, fallande bolltestare, fallande sandmätare, 90degree Peel -styrka testare, repmotståndstestare, slipningstester, glansmätare, vithetsmätare, energimätare, specifik gravitationsmätare, infraröd termometer, viskometer, tjockleksmätare, djup Mätare, analytisk balans, bromsok, känslamätare och andra instrument och utrustning finns tillgängliga. Välkomnanya och gamla kunder från hela landet för att ringa och posta för samråd:Runzhi company products (6).jpg

 website: https:-www.instramevip.com----tel: 8613712847488 

contact person: Mr. Zheng///

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Dongguan Runzhi Electronics Co., Ltd.
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
Dongguan Runzhi Electronics Co., Ltd.

Jobbtitel: Sales Manager

Avdelning: Business Department

Företagets telefon: +86 13717173764

E-post: Kontakta oss

Mobiltelefon: +86 13712847488

Hemsida: runzhi.sweb2b.com

Adress: Room 101, 33 Zhenma Road, Dalingshan Town, Dongguan City, Guangdong Province,China

Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk
top