Olika typer av kaffeväskor ger dig olika val

Utgivningsdatum:2022-08-10

differenta typer av kaffeväskor ger dig olika val


nowadays, människor' s levnadsstandard förbättras ständigt, och deras arbete blir livligare och livligare och livligare . Under de senaste åren har kaffe blivit en favoritdrink för ungdomar. De dricker en kopp kaffenär de är sömniga på jobbet och en kopp kaffenär de stannar upp sent pånatten. Kaffe har blivit en av de viktigaste oundgängliga dryckerna i det dagliga livet.

med den ökande populariteten för kaffedrycker, efterfrågan på kaffe ökar och antalet kaffeproducenter ökar också. Därför är kaffeförpackningar mycket viktigt. Eftersom kaffebönornaturligtvis kommer att producera koldioxid efter rostning, kan direkt införande i påsar lätt leda till förpackningsskador och lång exponering för luft kommer att orsaka aromförlust och leda till oxidation av olja och aromatiska komponenter i kaffe vilket resulterar i kvalitetsnedbrytning. Så förpackningsmaterialet med kaffebönor är viktigare.-
here vi kommer att introducera vår kaffeväska till dig.

1. Enligt materialet i påsen har vi Kraft Paper Coffee Bag, aluminiumfolie kaffeväska och plastkaffe.

(1) Kraftpappers kaffeväskor

purenaturligt brunt kraftpapper kommer att ge människor ett hälsosamt ochnostalgiskt intryck; Kraftpappersförpackningar har fuktproof och hållbara egenskaper för att förhindra fukt och deformation. Kan bättre skydda maten.
kraft papperspåsar har vanligtvis aluminiumfolie inuti.

eftersom detta kan vara bättre fukt

, och det innersta skiktet är pe -material, stabilt och icke

toxiskt.


(2 ) Aluminiumfolie kaffeväskor

 1. Aluminiumfoliepåse har god tätningsprestanda. Det kan skydda den ursprungliga smaken av kaffe väl. Den förlorar inte doften, utan också den relaterade doften. Samtidigt skyddar det också kaffet från fukt.

2. Aluminiumfoliepåse undviker solsken och skyddar kaffeprodukter bättre.-
3. Aluminiumfoliepåsar är luktfria och icke -ntoxiska. Efter att kaffe är förpackat kommer de inte att producera lukt och toxiner. De är säkra produkter.
 4. Aluminiumfoliepåsar har en smidig utseende och god tryckeffekt. Efter kaffe- och aluminiumfoliepåsar trycker färgglada mönster, kaffe och andra produkter mer betyg.--5. Aluminiumfoliepåsar har stark plasticitet. Olika typer av kaffeväskor kan anpassas enligt kunderna
39; Krav, såsom tre
siderade förseglade kaffekonfoliefoliepåsar, platta
bottomed kaffekoka aluminiumfolie påsar, själv
contained kaffe aluminiumfolie påsar, medelstora orgelkaffe aluminiumfolie påsar och så vidare.

in ett ord, kaffe aluminumum Foliepåsar har en skyddande effekt på kaffeprodukter. Oavsett om det säljs i containrar eller under transport, skyddar de bättre kaffe från inflytande utanför och bättre skyddar kaffe och andra relaterade produkter.


2. Enligt de typer av påsar kan de delas upp i stand up kaffeväskor, sidosättade kaffeväskor, platt botten kaffefouch, tre-siderade tätningskaffespåsar etc.


(
-)-stand-up kaffepås-click här för att lära dig mer.

our stand up kaffeförpackningar har fördelarna med utmärkt tätbarhet och styrka hos sammansatta material, inte lätt att knäcka och läcka, lätt vikt, mindre materiell konsumtion och enkel transport. Samtidigt har förpackningsmaterialet antinstatic, anti
ultraviolet, syre och fuktbarriär, lätt att täta och andra höga
performance.
-stand up kaffeklippare är lätt vikt och fast. Det kan produceras i stora mängder till ett lågt pris.
stand Up Coffee dragkedja är multi
funktionell och lätt att färga. Samtidigt har den självstödande förpackningsväskan hög värmeförslutning, tryckmotstånd och dro112; Motstånd, även om det faller från en hög plats slarvig, kommer det inte att få väskan att spricka och läcka, vilket förbättrar produktsäkerheten i hög grad.side Gusset kaffeväskor får popularitet för många applikationer inom ett brett utbud av branscher. Deras hållbara material hjälper till att förlänga hållbarheten genom att säkerställa att produkten förblir säkert förseglad och skyddad. Tillsatsen av en envägsavgasande ventil, sidospåsar är perfekta för kaffeförpackningar. Eftersom rostade kaffebönor ger mycket koldioxid. Luftventilens funktion på kaffeväskan är att släppa ut gasen som genereras av kaffebönorna ur väskan, vilket säkerställer kvaliteten på kaffebönorna och eliminerar risken för att kaffeväskan sprängs. Dessutom kan avgasventilen också blockera det yttre syre i påsen och få kaffebönorna att oxidera försämring! De kommer också i blockbotten eller en Quad Seal -konstruktion som erbjuder extra hållbarhet och kan förpacka tyngre produkter. Våra sido -krossade kaffeväskor är det perfekta alternativet för dem som vill göra ett uttalande om sin produkt.nflatbottomed kaffeväskor (låda påsar) har blivit ett populärt val för kaffeförpackningar, eftersom plattabottomed väskor kombinerar de bästa fördelarna med sido -gussetväskor och stand up påsar. Botten på påsarna är fyrkantig förseglad struktur, som ger ytterligare hållbarhet och kan packa tyngre produkter.we producerar inte bara anpassade tryckta kaffeväskor, utan också ger olika storlekar och färger på lagerpåsar. Om du är intresserad av våra produkter, vänligen kontakta oss för katalog.-

---

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • foshan rijing techtronic packaging co ltd
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top