Detaljerad förklaring av det icke-metalliska skyddsskiktet på fjädern

Utgivningsdatum:2020-06-12

Våren är en oumbärlig sak i det dagliga livet, och dess skyddsskikt har också många val.Den allmänna pläteringsmetoden är att erhålla metallskyddet genom elektroplätering.Dessutom finns det icke-metaller som kan användas för att förhindra våren.Korrosion, förbättring av utseendet, vissa elektropläteringsprocesser kan också ändra vårens arbetsprestationer, såsom förbättring av hårdhet, slitbeständighet, förbättring av termisk stabilitet, förhindrande av strålkorrosion osv. Om den allmänna köparen endast beaktar korrosionsproblemet rekommenderas den allmänna vårproduktionen attvälja elektrogalvaniserad eller kadmiumplätering.


 


1.Vad är det icke-metalliska fjäderskyddet?


1) Det icke-metalliska skyddsskiktet på fjädern är att doppa eller spreja ett skikt av organiska ämnen på fjäderns yta, såsom färg, asfalt, plast osv., för att skydda fjädern från korrosion.Det icke-metalliska skyddsskiktet har ett tjockt filmskikt, god kemisk stabilitet och god mekanisk korrosionseffekt, men hårdheten är låg, som lätt kan skrapas och skadas, och filmskiktet åldras.




2.Den färg som används för fjäderfärgen har vanligtvis följande typer:


(1) Asfalt färg Asfalt färg har god vattentillgång, fuktresistens och korrosionsbeständighet, och är särskilt utmärkt i syraresistens och god alkaliresistens.Men adhesionen, den mekaniska styrkan och dekorationen är dåliga.

 

(2) Fenol färg Fenol är uppdelad i två sorters primer och topcoat.Fenol primer har stark adhesion och bra rostmotstånd, men färgfilmens mekaniska hållfasthet och glans är dålig.Den fenoliska färgfilmen är hård och har bra glans, men vädermotståndet är dåligt, och färgfilmen är lätt att göra gul.

 

3) I allmänhet kan färgskiktet användas ensamt eller som färgämne efter fosfatering.Ibland, för att klassificera efter lasten, målas vissa fjädrar också med olika färger för att särskilja dem.Den specifika typ och typ av färg som används bör bestämmas i enlighet med arbetsmiljön.

Vid behov bör det anges i fjädermönstret.

 

Vårt företag (Jiushing vårtillverkare) kundservicepersonal 8:00-24:00 hela dagen på nätet, ni har alla frågor i processen att använda våren eller köpa våren, ni är välkomna att kontakta vår kundservicepersonal


Telefon: 0769-811885


Landlinje: 0769-82028719


En officiell webbplats:www.springerl.com


Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Dongguan Jiusheng Hardware Spring Co. , Ltd
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top