Kina utfärdar vitbok om Kina-Afrika samarbete iny era

Utgivningsdatum:2021-11-26

The ständiga kommittén för det kinesiska kommittén för det kinesiska kommittén&#/39; s politiska rådgivande konferens (CPPCC) öppnar sin 19: e session för att studera de ledande principerna i sjätte plenum från den 19: e kommunistpartiet i Kina (CPC) , i Peking, Kinas huvudstad, 22november 2021. Wang Yang, en ledamot av Ständiga kommittén för den politiska presidiet i CPC: s centralkommitté och ordförande i CPPCC: snationella kommitté, som presiderade öppningsmötet. Vid inbjudan av CPPCC, Zhao Leji, en ledamot av Ständiga kommittén för den politiska presidiet för CPC-centralkommittén och sekreteraren för CPC Central Commission för disciplininspektion, deltog i mötet och levererade en rapport. [Foto

xinhua]

-bijing-&Ständiga kommittén för det kinesiska kommitténs kommitté#

39; s politiska rådgivande konferens (CPPCC) öppnade sin 19: e session måndag för att studera de ledande principerna för Sjätte plenum från den 19: e kommunistpartiet i Kina (CPC) Centralkommittén.

wang Yang, en ledamot av Ständiga kommittén för den politiska presidiet i CPC: s centralkommitté och ordförande i CPPCC: snationella kommitté, som presiderade öppningsmötet.

NAT Inbjudan från CPPCC, Zhao Leji, en ledamot av Ständiga kommittén för den politiska presidiet för CPC: s centralkommitté och sekreterare för CPC Central Commission för disciplininspektion, deltog i mötet och levererade en rapport.

NWANG påpekade att den sjätte plenarsammanträdet i den 19: e CPC-centralkommittén, som hölls från 8 till 11, sammanfattade partiets stora prestationer och historiska erfarenhet under det senaste århundradet.

Åtgärden som antogs på plenum tjänar som en gui De att främja orsaken till partiet och landet i dennya eran, sade Wang.

HE uppmanade de ständiga kommitténs ledamöter i CPPCC: snationella kommitté för att anpassa sitt tänkande och handlingar med plenumens vägledande principer och bidra med visdom och styrka för att realiseranationell föryngring.

-zhao informerade mötet om konvokationen av plenum, utarbetande, skiss och huvudinnehållet i den resolution som antogs på plenum och kravet på att studera och genomföra plenars ledande principer .

Mötet hölls påsite och via videosamtal.


\\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Dongguan Haiteng Precision Machinery Co., Ltd.
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top