Egenskaper av pappersgåva

Utgivningsdatum:2020-08-14

Egenskaper av pappersgåva





Presentförpackning är företaget för alla typer av festivaler och produkter förpackningar, för att uppnå syftet med marknadsföring, så presentförpackning är mycket viktigt för produktens mervärde och försäljning.


Det vanliga materialet för att skapa presentförpackning är pappersmaterial. Förpackningstillverkare bearbetar kartong av olika tjocklekar till olika typer av pappersprodukter genom professionell utrustning och teknik och monterar papperet med utsökta mönster på kartongen. Det vanliga sättet att göra presentförpackning är att använda grått skiva för att montera kopparplåtpapper eller konstpapper, tryckta textmönster eller logotypbronsning UV.




Inom förpackningsindustrin är pappersförpackningsbehållare huvudsakligen kartonger och kartonger. I allmänhet är papperslådan gjord av vit kartong och kartongen är tillverkad av wellpapper. Enligt dess bearbetningsegenskaper kan kartonger delas upp i hopfällbara kartonger och klistra in kartonger.






Egenskaper av pappersgåva




Te presentförpackning




Fällbar presentförpackning är tillverkad av olika typer av kartong eller färgpapper. Under produktionen går det huvudsakligen genom tryckning, ytbehandling, skärning och intryckning, kartongtillverkning och andra arbetsprocesser. Dess planutviklingsstruktur är sammansatt av konturskärande tangentlinje och indragningslinje och bildas av skärning och intrycksteknologi. Diepressning är dess huvudsakliga processfunktion. Denna typ av papperslåda kräver hög kvalitet på skärningens intryck, så specifikationen och storleken är strikta. Därför är den skärande indragningen en av de viktigaste processerna i kartongproduktionsprocessen och är grunden för att säkerställa kartongens kvalitet.




Klistra in presentförpackningen är att klistra in och montera basmaterialet kartong med faner material. I basmaterialet måste kartonggjutning ibland också använda gjutbehandlingsmetoden.




Råvaran för att tillverka den korrugerade lådan med presentförpackningen är wellpapp. Bearbetningen är att använda pappersskäran av skivtyp för att klippa ut och rulla ut viklinjen med linjepresshjulet. Däremot är skärningens intryck också en effektiv produktionsmetod, speciellt för vissa icke-linjära styrprofiler och funktionella strukturer, såsom ojämn höjd på inre och yttre svängöverdrag, handtagshål, ventilationshål, fönsteröppningar, etc. Endast genom att använda formningsmetoden är den lätt att forma.


Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Dongguan Yisheng Packaging Co., Ltd
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
Dongguan Yisheng Packaging Co., Ltd

Jobbtitel: Customer Support

Avdelning: International Department

Företagets telefon: +86-151-1832-1523

E-post: Kontakta oss

Mobiltelefon: +86 15118321523

Hemsida: yisheng.sweb2b.com

Adress: 223 Zengxi Road, Chashan Town, Dongguan City, Guangdong Province, China

Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk
top