Kort introduktion till transparent holografisk LED -skärm

Utgivningsdatum:2023-05-23

transparent holografisk skärm är enny teknik som används för att visa bilder och text. Det skiljer sig från vanliga skärmar och skärmar genom att den visar bilder och text på en transparent skärm med en synlig transparens på mer än 90%, så att andra objekt kan ses bakom för att upprätthålla rumslig samordning och integritet. Den kan visa 2D -bilder, såväl som 3D -animationer, och kan sända bilder över långa avstånd mednaturligt ljus. Bilder i 2D -bilder och visar dem på en 2D -yta med lysdioder för att uppnå hög upplösning.

""a transparent holografisk skärm har många fördelar. För det första har den så hög transparens att det känns som om det inte finnsnågon skärm, och den har också hög färgnoggrannhet och hög upplösning för alla typer av komplexa användningar. Dessutom kan det förena bakgrunden, människor och föremål, så att det verkar mernaturligt i den övergripande miljön, vilket också är en stor skillnad från vanliga bildskärmar. 

due till den Ovanför fördelar blir transparenta holografiska skärmar alltmer populära, som kan användas i utbildnings-, offentlig visning, underhållning och kommersiella applikationer. Till exempel kan det användas för att visa 3D -grafik och bilder, stödja människor för att bläddra i information och hjälpa dem att bättre förstå begrepp; Kan också användas för reklamvisning, utställningsdisplay och så vidare. 

Därför är transparent holografisk skärm utan tvekan en mycket viktigny teknik, som kan maximera fördelarna med skärm i kultur, transparent holografisk skärm Underhållning, ekonomi, utbildning, medicinska och andra områden för att ge användare och konsumenter värdefullt innehåll. I framtiden kommer transparenta holografiska skärmar att bli mer och mer populära och används i ett stort antal applikationsscenarier, vilket ger en lyckligare konsumtionsupplevelse för konsumenter runt om i världen. inquiry to us! 

Creative

innovativeinspiration3Dholographic

LED screen

leddesignLEDtransparentscreenLED

#######

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Dongguan Hansheng Technology Co.,Ltd
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top