Efter 20 månaders förberedelse har voopoo Wupu under Geer officiellt lämnat in PMTA-ansökan

Utgivningsdatum:2020-09-11

Enligt källor, i augusti 27, lämnade vår tid, Voopoo Wupu, ett varumärke av Gilbertteknik, formellt in en ansökan om tobaksprodukter före marknadsföring (PMTA) till Förenta staternas FDA.    


Det fullständiga namnet på PMTA är ansökan om tobaksprodukter i förtid.Produkter som redan säljs i Förenta staterna måste lämna in en ansökan om PMTA inom den angivna tiden, annars kommer de inte att säljas på den amerikanska marknaden.


Det tog tjugo månader från beredning till tillämpning


Voopoo sade att sedan FDA tillkännagav den första versionen av de relevant a bestämmelserna för PMTA i 2017 har en särskild grupp inrättats för att genomföra djupgående projektforskning och projektanalys.Gruppens medlemmar är toxikologiska experter, experter på klinisk medicin, experter på PMTA-projekt, produktanalytiker, R & D experter, juridiska konsulter, marknadsföringspersonal osv.    


Hela ansökningsprocessen kostade 100 miljoner yuan.Det tog tjugo månader från beredning till applicering, och krav på PMTA-testning såsom produktanalys, tillverkningsforskning, icke-klinisk och klinisk human kroppsforskning slutfördes.    


Enligt de uppgifter och slutsatser som dragits av det samarbetsvilliga laboratoriet är resultatindikatorerna för flera voopoo-märkesprodukter under Gilead och_.39.Märket är utmärkt i fråga om analys av sammansättning, toxikologisk forskning, design och tillverkning samt kemiska tester, vilket också gör voopoo-gruppen s äker på att det sker en projektrevision av PMTA.    


Dessutom investerade voopoo också miljontals dollar för att uppgradera fabriken för att uppnå en högre standard för tillverkningsmiljö och kvalitetsstyrningssystem.För närvarande har den bildat ett modernt tillverkningscentrum som integrerar 100000-nivåer dammfria och rena verkstäder, ett system för intelligent a försörjningskedjor, automatisk produktionsutrustning och kvalitetskontroll av spårbarheten för hela processen, vilket till fullo säkerställer en standardiserad och intelligent förvaltning av design och utveckling.Produktråvaror, tillverkning, produktprovning, kvalitetskontroll och andra processer samt tillhandahållande av kvalitetserfarenheter i världsklass.    


Det här är ett utdraget krig.


Det är en kamp om liv och död.


Som den strikta produktförteckningen för den globala e-cigarettindustrin är tillämpningsprocessen för PMTA mycket komplicerad, och revisionen är oerhört noggrann och vetenskaplig.Relevanta institutioner spekulerar om att det kommer att ta ungefär två år innan tillämpningen av PMTA godkänns.


 


Detta kräver inte bara att produkten har utmärkta kvalitetsresultat, utan också att företaget och_.39 har en stark kapitalbas och förbereder sig på lång sikt.Det är just på grund av de höga kostnaderna och den långa förberedelsetiden som tröskeln för elektroniska cigarettmärken på den amerikanska marknaden har förbättrats avsevärt.


Därför är detta ett utdraget krig mot kapital och tid, och också ett liv- och dödskrig mot kvalitet och säkerhet.    


Testet av PMTA kan endast genomföras med hjälp av det elektroniska varumärket för atomisering med verklig ekonomisk styrka och teknisk styrka, med avseende på produktens kvalitet och med ett strikt förebyggande av säkerhetsproblem.    


Tillämpningen av PMTA visar också voopoo och_.39:s orädda industriutmaningar och den anda av strävan framåt som följde den ursprungliga avsikten att tillhandahålla bättre och s äkrare produkter för globala användare.


En ny utgångspunkt


Det är underförstått att voopoo från början av sin etablering alltid har insisterat på att produktsäkerheten ska sättas i första rummet och att det är ett bestämt ansvar för industrin, användarna och samhället som är företagens ansvar.    


Genom PMTA är voopoo av stor betydelse, och inte bara kvaliteten och s äkerheten hos själva produkten har erkänts av världen ochŦ39;den strängaste livsmedels- och läkemedelsadministrationen, utan också en stark demonstration av företaget och_;39;den allsidiga styrkan.


Dessutom kräver FDA att alla saluföringsprodukter på marknaden måste hindra ungdomar från att kontakta och exponera dem.För minderåriga kommer detta i hög grad att skydda deras fysiska och mentala hälsa och uppfylla ansvaret och ansvaret för att skydda minderåriga i hela industrin.    


PMTA-tillämpningar kan ses som ett hinder för spridningsindustrin och en ny startpunkt.    


Everest, grundare och VD för Geer-teknik och voopoo-varumärke, sade att man därefter kommer att fortsätta att upprätthålla innovationsandan och själva genombrottet, fortsätta att fördjupa produktinnovation och standardkontroll, garantera globala konsumenters hälsa och säkerhet, leda marknaden med produktinnovation och teknikinnovation enligt PMTA-standarden,främja en ordnad och god utveckling av industrin och ge globala användare bättre livserfarenhet.


Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd.
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd.

Jobbtitel: International sales manager

Avdelning: International sales

Företagets telefon: +86 14771388128

E-post: Kontakta oss

Mobiltelefon: +86 14771388128

Hemsida: nuowate.sweb2b.com

Adress: Fuqiao Fifth Industrial Zone, Qiaodou community, Fuhai Street, Bao ‘an district, Shenzhen

Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk
top