Om produktionsprocessen för aluminiumprofiler

Utgivningsdatum:2022-06-01

Value-added aluminium extrusioner

face it; Aluminium extrusioner är ett råmaterial. Ditt företag tillverkar produkter som är tillverkade av aluminium. Extrudering är hur den initiala formen produceras.


but för att få en färdig produkt som du säljer, det extruderade aluminium måste sågas, genomborras, debureras, vikas eller kanske gå igenom en halvndozen annan annan Processer.-


high hastighet - hög volym

we är de höga extruderingsmodifieringsexperterna. Använd våra kapaciteter för att ta din aluminium extrudering hela vägen till slut i en produktionsmiljö som är inriktad på att producera enskilda bitar av miljoner.

-


som av våra kunder behöver oss för att ge hög volym men enkel skärning, hackning och tillverkning av deras aluminium extrusioner. Andra företag som vi arbetar med har höga volymbehov för färdiga aluminiumprodukter som kräver extrusioner för att gå igenom sofistikerad CNC -programmering för komplexa bearbetning till precisionstoleranser.

aluminum extrusioner bearbetade enligt ISO -standarder

at daxing, Våra ISO 9001: 2015 -certifierade anläggningar är inställda för att producera dina färdiga delar som är tillverkade av aluminiumeksprutningar. Varje operation börjar och slutar med kvalitet.

från starten kan vi hjälpa dig att välja det bästa värdet extrudering. Val av aluminiumkvalitet och längd är viktiga beslut som kan bidra till att minska kostnaderna för din ansökan. De rätta valen ger dig snabbast modifieringsvarv. Vi kan modifiera råmaterialet i detta fall, en aluminium extrudering, genom att användanågon av ett antal processer.

-daxing är unikt inställt för att ändra dina aluminium extrusioner

you kan räkna med vår Erfarenhet av att leverera och modifiera aluminiumeksträngningar för att ge dig kostnadsverkande tillverkning av färdiga delar med hög volym. Du kan lita på vår expertis för att stämpla, såg klippa, genomtränga, hack, vika och borra dina aluminiumeksträngningar.

you kan börja med att avsluta kapaciteten för att producera din färdiga stycke. Har du ett speciellt krav på modifiering? Skicka oss din RFQ. Vi kommer tillbaka till dig!-


för att lära dig mer om aluminium exstrusion leverans och tillverkning capa


Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Dongguan Daxing Precision Hardware Co., Ltd.
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top