Om magnesiumlegeringsmaterial

Utgivningsdatum:2023-07-13

atnuvarande, magnesiumanodmaterial används vanligtvis för att skydda metallstrukturer i jord och färskt vatten med hög resistivitet. Magnesium är ett vanligt offeranodmaterial i elektrokemisk katodisk skyddsteknik, som har egenskaperna för hög kemisk aktivitet,negativ elektrodpotential och hög drivspänning. Samtidigt är det svårt att bilda en effektiv skyddsfilm på ytan av magnesiumlegeringen. Därför, i vattenmedium, är drivkraften för mikrokorrosionscell på magnesiumytan stor, skyddsfilmen är lätt att lösa upp, självkorrosionen av magnesium är mycket stark och väteutvecklingsreaktionen sker i katoden.



Det finns tre slags magnesiumbaserade offeranoder: ren magnesium, magnesium manganslegering och magnesium aluminium zink manganlegering. Deras gemensamma egenskaper är låg densitet, stor teoretisk kapacitans, lågnegativ potential, låg polariserbarhet och hög körspänning till stål. Det är lämpligt för skydd av metallkomposition i jord och färskt vatten med hög resistivitet. andra anläggningar. Det är lämpligt för områden där&101; Ytjordens resistivitet är mycket hög, eller till och med om resistiviteten är relativt låg, beläggningen är grunt och dess placering är hög och motståndet är lågt. Under dessa förhållanden krävs stora grunda begravda anoder och långt borta från strukturen för att erhålla en tillräckligt låg jordtråd.#

dock måste djupa formationer ha tillräcklig låg resistivitet för att passa djupa brunnanoder. När lämplig spänning appliceras kan magnesiumanoden producera en viss ström jämfört med ytjord. När anoden är installerad i den djupa formationen med låg resistivitet kan en mycket enhetlig strukturströmfördelning erhållas. Även om ytjorden är helt lämplig för utformningen av grunt anodbädd, är strukturen för magnesiumanod lämplig för tät område. Eftersom det är svårt att ordna den grunda begravda anoden kan den bara ordnas långt borta från rörledningen och andra strukturer. NTECH -företag som specialiserat sig på produktion av MMO -flexibel anod, ledande polymerflexibla anod och titanbelagd anod, främst tillhandahåller katodisk skyddsteknik, teknisk design, installation och tekniska tjänster.

tel:

86 17568010262

.0539-3712117. 

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd

Jobbtitel: Sales Manager

Avdelning: Overseas Business Department

Företagets telefon: +86-0539-3712117

E-post: Kontakta oss

Mobiltelefon: +86 15610665825

Hemsida: mmoanode.sweb2b.com

Adress: No. 26, Qiyang Road, Lanshan District, Linyi City, Shandong Province, China

Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk
top