En Bord China Propels Box Office Försäljning till en skiva

Utgivningsdatum:2021-02-25

Hundratals miljoner människor är fast i städer runt om i Kina under denna nyårsfest, eftersom koronavirusrestriktioner s ätter stopp för en resesäsong som vanligtvis är världens största årliga migration.Istället går de på bio.   Och startar en explosion på kontoret. 1.jpg Kriminalinspektör Chinatown 3, 8221, den senaste installationen i en lång serie av kompisar, utryckt i en uppskattad $397 miljoner över tre dagar, enligt Maoyan, som leder biljettförsäljningen i landet.Det var ett världsrekord för den största öppningshelgen på en inre marknad.  

Det starka beviset var en kraftfull påminnelse om den kinesiska konsumentens makt.Nu är folk redo att spendera, även på en film som har fått ljumma recensioner.

Månnyårsdagen har traditionellt varit ett eftertraktat fönster för filmutgåvor, och filmhandlarna hade en mer olikartad selec& och:.116.På andra plats under helgen var vi på 8220; Hej, mamma, 8221en komedi med tidsresor som tjänade på $161.9 miljoner, enligt Maoyan.En författare, Odyssey, 8221, en äventyrsfilm, tog tredje plats med $48.4 miljoner.

Om man bortser från kvaliteten har Kinas prisutdelning på lådorna i Kina gett ett lovande tecken för den global a filmindustrin, som har sett stora och små biografer decimeras av pandemin och har plågats av oro över framtiden för filmindustrin.

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Jiangmen Billow Peak Technology Co., Ltd.
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top