Din guide till poly gelspikar

Utgivningsdatum:2022-04-30

What är polygelnaglar?

polygelnagelteknik är ett tillvägagångssätt som kan ta din manikyr tillnästanivå. Det liknar gel och akryl, med de goda egenskaperna hos båda men utannegativerna. Polygel har en kitt konsistens och appliceras pånaglarna och slätas sedan med en platt borste. Det är oerhört mångsidigt och kan användas som en överlägg tillnaturliganaglar eller skulpterade på samma sätt som akryl. Det kräver ingen blandning eller monomerer och innehåller inte hårda kemikalier. Du blir starka, flexibla och lättanaglar som inte har en stark lukt och kommer inte att skada dinanaturliganaglar. De kan botas under en LED -lampa eller UV -ljus och är ofta klara, rosa eller vita, men kan blandas med gel eller vanlig polering om du vill experimentera med färger.


polygel vs. gel

at första blick, kan du se mycket liten skillnad mellan polygel och gelnaglar, men där där ärnågra viktiga skillnader. Gelspikar är inte en förlängning av dinanaturliganaglar utan istället en typ av polska som vanligtvis varar längre än den vanliganagellacken. Polygel är å andra sidan starkare än hård gel och kan appliceras som ettnaturligtnagelöverlägg, eller som en förbättring. Både gel och polygel härdas under UV -ljus, men polyglar kan också botas med en LED -lampa. De tenderar att vara lättare och mer flexibla och har inte en stark lukt. Gelspikar är tunnare än polygel och är därför mer benägna att bryta.


polygel vs. Akryl

there är definitiva proffs till acryliskanaglar, särskilt längden och mångsidigheten hosnagelformer ochnagelkonst. Som sagt, Polygel erbjuder ett attraktivt alternativ. En av de betydande fördelarna med polygel framför akryl är att de tenderar att vara mer flexibla, lättare och starkare. De är mindre benägna att bryta och också se och känna signaturliga. De har ingen lukt; En del människor tror att monomerdammet som appliceras på akryl har en mycket stark lukt. En annan fördel med Polygel är att det är lättare att applicera och inte krävernågon blandning, hur akryl gör. Akryl skapas med hjälp av en blandning av pulvermonomer och akrylvätska. Akrylnaglar är en förlängning på dinnaturliganagel, där&101; eftersom polygel kan vara en förlängning eller appliceras på dinanaturliganaglar som en överlägg.#


how på how på att göra Applicera polygelnaglar?

 polygelnaglar är fantastisk eftersom processen som används för att skapa dem inte skadar dinanaturliganaglar. Det finns inte hellernågra hårda kemikalier eller luktar. Resultatet är underbaranaglar som är flexibla och mångsidiga. För att applicera dem behöver du bara följanågra enkla steg, börja med att förberedanaglarna och avsluta med lotion eller olja för att fukta händerna. Oavsett om du tänker gå till ennagelsalong för att få dem gjort eller planera att experimentera i ditt hem.

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Shenzhen Jie lin Feng Technokogy Co.,LTD
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
Shenzhen Jie lin Feng Technokogy Co.,LTD

Företagets telefon: +86 0755-29918672

E-post: Kontakta oss

Mobiltelefon: +86 13725734386

Hemsida: szjlf.sweb2b.com

Adress: Floor 2, Building 6, Xinlianhe Industrial Park, Shajing Street, Baoan District, Shenzhen guangdong Province china

Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk
top