Vilken är Shenzhen barns bästa fabrik för elektrisk U-formad tandborste?Hur man väljer barns elektriska tandborstar korrekt.

Utgivningsdatum:2020-11-27

Barn och den u-formade tandborsten kallas också en lat tandborste.Det lata är att borsthuvudet är U-format, biter det i munnen, det kan linda övre och undre tänderna väl.Skaka tandborsten till vänster och höger för att borsta tänderna.Denna typ av U-formad tandborste för barn har många borst, bra inslagning, och vinkeln överensstämmer med metoden för pensling av Pap.Bättre att städa med en U-formad tandborste.Särskilt barn och modeller, tecknade bilder, med ljus, barn och barn. 3535;39;låtar, kan få barn att bli kära i att borsta tänder!


När du borstar tänderna bör du inkludera tre tandytor: den inre ytan, den yttre ytan och den horisontella tuggytan.Var särskilt uppmärksam på molarna (på sidan av tungan) och övre kindtänder (på sidan av kinden) efter rengöring, eftersom det är de områden där barnet lätt kan missa att borsta tänderna.


Följande steg kan lära dig hur man borstar bäbisen& 35.39:s tänder korrekt:


1.Borsta de yttre sidorna av de övre och nedre tandraderna först, lägg tandborsten diagonalt på tandköttet, använd två eller tre tänder som grupp och flytta tandborsten uppåt och nedåt med måttlig styrka.


2.Vid borstande av den yttre sidan av de övre och nedre tänderna, kombinera de horisontella och vertikala penslarna, och rotera och rita kretsborsten, dvs. rita ett M " form på de övre tänderna och ett W " Formen på de nedre tänderna.


3.Borsta sedan insidan av dina tänder och upprepa ovanstående åtgärder.


4.När den inre delen av dörren borstas bör tandborsten placeras upprätt och borstas från tandköttet till kronan med måttlig styrka.Detsamma gäller för de nedre tänderna.


Fem.För att borsta tuggytan, flytta tandborsten fram och tillbaka på tuggytan.


Dessutom måste du hålla dig till systemet med tre-två " Det vill säga, tre gånger om dagen, var uppmärksam på tiden innan du går till sängs på natten, de tre ansiktena på tänderna (kinder, tunga, bett och upphöjt ansikte) måste borstas, och varje gång du borstar tänderna, måste du borsta försiktigt i tre minuter.


1-2010300944213b.jpg


Ursprungsfabriken för barn och35;39;U-formad tandborste, Shenzhen Xiazhifeng Electronics Co., Ltd., är en hälso- och skönhetsutrustning.Ett högteknologiskt företag som integrerar personlig vård, R & D, produktion och försäljning.Xia Zhifeng går alltid framåt med en pragmatisk och innovativ service and a och fokuserar på att göra allt bra, sträva efter perfektion och kräva varje detalj och uppnå varje ljus framtid med hjärta.


De sex projekteringshöjdpunkterna för barn och -35.39.U-formade tandborstar som är oberoende utvecklade, konstruerade och tillverkade av vårt företag, tar hand om barnet och_.39.


1.Ljudvågvibrationer, rengör munnen i alla riktningar.


2.torkning av spiralluft, automatiska basventiler, lufttorkande vattenfläckar, torra och hygieniska,


3.45-sekunders timing, säker och säker,


4.Purple light desinfektion, 3 brother purpur light bestrålning för att förhindra sekundär förorening, barn som borstar tänder mer lättvindigt.


Fem.Magnetisk laddning, bekväm och snabb.


6.IPX7 vattentät, hela kroppen är tvättad, inget att oroa sig för.


1-2010300944213b.jpg


Tre frekvenser, ett nyckelbyte: massageläge, lågfrekventa massagegum, sömndoft, ren och avslappnad två i ett; milt läge, lågfrekventa vibrationer, varsam tandvård, varsam rengöring; rengöringsläge, pensel in och ut, rena rester (” Tänder sundare”.

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Shenzhen xiazhifeng Electronic co.,ltd
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
Shenzhen xiazhifeng Electronic co.,ltd

Företagets telefon: 0755-28992929

E-post: Kontakta oss

Mobiltelefon: 18923793285

Hemsida: xiazhifeng.sweb2b.com

Adress: 2 / F, building 2, No. 41, Longfeng Road, Xinsheng, Longgang District, Shenzhen

Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk
top