Vad är skillnaden mellan titanlegering och titanstål

Utgivningsdatum:2020-05-19

Titanstål, även känt som 316L polerat stål, är samma material som 316L rostfritt stål. Korrosionsbeständigheten hos rostfritt stål ökar i allmänhet med ökningen av krominnehållet. Grundprincipen är att när tillräckligt med krom finns i stålet, bildas en mycket tunn och tät oxidfilm på stålytan för att förhindra ytterligare oxidation eller korrosion. Oxidationsmiljö kan stärka filmen, medan reduktionsmiljö oundvikligen förstör filmen och orsakar korrosion av stål. Titan är faktiskt rostfritt stål, och titanstål är detsamma. Det finns inget titan i tekniska termer, men affärsmän kräver kommersiella intressen. För att göra titanstålprodukter mer fashionabla och tekniska, kallar företag det " titanstål " och " titanguld " . Vissa titanstål innehåller faktiskt inte " titan " , eller titan används bara som tillsatsmedel, bara lite. Titanstål har egenskaperna som stark syrabeständighet, alkalibeständighet, ingen missfärgning, ingen allergi, ingen deformation, hård och ljus. Det används ofta inom medicin, klockor, pennor och industri.


Densiteten för titan och titanlegering är låg, endast 4,5 g / cm3 Cirka 60% stål. Avkastningsstyrkan för titan och titanlegering är 2071379mpa, icke-magnetisk, med liten värmeledningsförmåga, endast 1/5 stål, 1/3 aluminium och 1/2 koppar. Den linjära expansionens koefficient är liten, som är 1/5 kolstål och hälften av rostfritt stål. Titan och dess legeringar har fantastisk korrosionsbeständighet, mycket bättre än rostfritt stål. Tidigare var sammansättningen av het salpetersyra i kemiska reaktorer i grund och botten rostfritt stål, och rostfritt stål var också rädd för en stark hämmare - het salpetersyra. Var sjätte månad måste alla delar bytas ut. Idag används titan- och titanlegeringar för att tillverka delar. Du kan arbeta i 5 till 10 år utan att byta.


Tidigt titanstål var det första valet för några kända märkeur och ädla pennor. Det är mycket populärt i Europa och Amerika. Gradvis började titanstål att visa sin framträdande position inom smyckedesign. Tack vare dess unika metalliska glans och materialegenskaper har titanstål blivit en hotspot för modetillbehör. Grov, enkel, lugn, underförstådd, entusiastisk, obegränsad stil och kall metallprestanda vinner också kärleken till trendiga unga människor och vita krage människor. Smycken i titanstål har: stark syrabeständighet, alkalibeständighet, ingen färgförändring, ingen allergi, ingen deformation, hård, ljus. Genom det konstgjorda svettestestet är det helt frätande, icke blekande och icke känsligt.


Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Dongguan Gongyi Hardware Accessories Co., Ltd
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
Dongguan Gongyi Hardware Accessories Co., Ltd

Jobbtitel: business manager

Avdelning: Business unit

Företagets telefon: +86 0769-85308982

E-post: Kontakta oss

Mobiltelefon: +86 18666391571

Hemsida: gyjewelry.sweb2b.com

Adress: Block B, No.19, Shayong Road, Shatou community south, Chang\'an Town, Dongguan City, Guangdong Province, China

Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk
top