Vilka är de viktigaste prestandametrarna för termiskt ledande kiselfilm?

Utgivningsdatum:2021-06-28

thermalt ledande kiselfilm har god värmeledningsförmåga och hög tryckmotstånd, och är ett termiskt ledande material med stor tillverkbarhet och praktiska egenskaper. Silikon är det gamlanamnet på kisel. Silikon kallas generellt silikagel i Kina. Termiskt ledande silikonplåt är en av typerna av silikagel. I Taiwan och andra asiatiska regioner kallas termiskt ledande silikonplåt fortfarande termiskt ledande kiselfilm.


silicon filmparametrar och applikationer:

Material: ul kvalificerad kisel, brandbetyg 94V-0;

mainfunktioner: isolering, värmeavledning, brandförebyggande, stötdämpning etc.

Common Colors: Rosa, grå, blå, vanlig tjocklek: 0,23, 0,3, 0,45, 0,6, 0,8 mm.

uses av silikon Tyg: Används som värmeavledning och isoleringsdelar i elektroniska apparater, bilmaskiner etc. Det kan användas under lång tid utan korrosion till metallkomponenter.


key poäng: Överensstämmelse med RoHS, stående inventering , Seriesstorlek.

The range och stabilitet av värmeledningsförmåga,

&thermally condent-kiselfilm har större selec#/116; iakttagningnär det gäller värmeledningsförmåga, från 0,8W/k.m till 3.0w-k. m eller mer, med stabil prestanda och pålitlig lång

term användning.

-Dennuvarande högsta värmeledningsförmågan hos termiskt ledande dubbel/side-annons Hesive överstiger inte 1,0W-k

m, och den termiska ledningsförmågan är inte idealisk;

-thermalt ledande silikonfett är en härdningsprocess vid rumstemperatur. Det är benäget att yttre torrhet vid höga temperaturer, instabila prestanda, lätt att volatilisera och flöda, och värmeledningsförmågan kommer gradvis att minska, vilket inte bidrar till långsiktigt pålitlig systemoperation.


emc, Isoleringsprestanda:

Hermalt ledande kiselfilm har isolering och värmeledningsförmåga på grund av egna materialegenskaper och har gott skydd mot EMC. Silikonmaterialet är inte lätt att genomborras och sönderdelas eller skadas under tryck, så EMC-tillförlitlighet är bättre.

Hermalt ledande dubbel

sided lim har relativt låg EMC-skyddsprestanda på grund av begränsningarna av deras materiella egenskaper. I många fall kan de inte uppfylla kundernas krav och är begränsade. I allmänhet är endast själva chipet isolerat eller chipytan är EMC-skyddad. Den kan endast användasnär.

-Thermal ledande silikonfett har relativt låg EMC-skyddsprestanda på grund av själva materialegenskaperna. I många fall kan det inte möta kundernas behov och är relativt begränsat. Generellt kan det bara användasnär chipet i sig är isolerad eller ytan av chipet är EMC skyddad.

NAPPlications: Strömanordningar (strömförsörjning, kalkylator, telekommunikation); Automotive Electronic Modules (motorns torkare) Strömmoduler, Kalkylator Applications (CPU, GPU, USIC, hårddiskar). Silikonfilm används huvudsakligen mellan transistorn och kylflänsen.

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Dongguan Bopu Plastic Electronics Co.,Ltd.
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top