Använd Bensalkoniumklorid Icke- tvättning Skuaming Sanitizer för att skydda handhälsan

Utgivningsdatum:2020-06-29

I dag är många människor frestade att köpa handfriska personer som dödar 99.99% för att bli av med infektioner och sjukdomar.Handtvätt med tvål med vatten är ett effektivt sätt att minska hudmikrober och eliminera överföring av smittsamma sjukdomar.


Tvättandet av våra händer kommer inte alltid att vara lämpligt eller möjligt, särskilt inte när vi var utanför eller på sjukhusen, men användning av desinfektionsmedel kan vara det bästa alternativet till tvål och vatten.Vi vet alla att vi i denna gemensamma situation gör vårt bästa för att bekämpa sjukdomen genom att ofta tvätta våra händer.   Handhygien är det enklaste sättet att skydda oss själva när och när vi går.101.


Du kan desinficera din hand genom att använda Bensalkoniumklorid som dödar 99.9% baciller effektivt!


Bensalkoniumkloriddesinfektionsmedel har en effektiv bredspektrumsterilisering.Om man häller lite extra kan man uppnå en utmärkt antibakteriell effekt.Detta handdesinfektionsmedel används ofta i alla hushåll, och det används också i stor utsträckning i medicin.När du åker till sjukhuset, bör du använda den för att inte tvätta desinfektionsmedel.Det är viktigt att skydda händerna för att skydda oss själva genom att eliminera sjukdomsspridningen.

 

Bensalkoniumklorid med skum:

Födelsedjur.   Lätt icke immlerad och säker klinisk tillämpning

Den här flaskan med handdesinfektionsmedel är helt säker för familjebruk och när det gäller barn.Den kan lätt öppnas genom att trycka på pumpbehållaren så att den kan appliceras snabbt och därefter täckas väl så att den inte kontamineras.

 

Födelsedjur.   Ingen irritation på hud, slemhinnor och ögon och ingen allergi mot hud

Det är vanligt att alkoholbaserade handsvett tenderar att torka ut efter applicering i huden.Men i detta handdesinfektionsskum med bensalkoniumklorid är det bäst att använda om du lider av hudsensibilitet.Denna produkt är säker för varje typ av hud, men den kan inte orsaka torrhet efter applicering på huden.

 

Födelsedjur.   Full och tät skum, noggrann, ren hela ytan på händer och hud

Vi brukar föredra känslan av en skumrande handdesinfektör när vi applicerar den i våra händer och tenderar att sprida den mer konsekvent för att bättre sanera täckningen som definitivt rengör hela huden.Detta handdesinfektionsmedel ger mer användning även om vi pressar ut en liten mängd skum kan spridas för att täcka hela handen, men ju mer mångsidigt skum, desto bättre.

Födelsedjur.   En liten mängd dödar 99.99% bakterier

Bekämpa spridningen av bakterier som kliniskt visat sig eliminera 99.99% av sjukdomar som kan orsaka sjukdom.Det här skummet är bäst för alla, särskilt på medicinska sjukhus.

 

  Slutligen kan vi med detta Bensalkoniumkloridskum erbjuda ett handdesinfektionsmedel utan att torka och irritera vår hud, som säkert kan användas flera gånger om dagen.Det kan hjälpa oss att erbjuda det bästa sättet att skydda mot handinfektioner.Denna icke-tunga flaska är lämplig att bära medan du är på sjukhuset eller Wheer& 35.101.var du än är.Vi rekommenderar den här produkten till dig.

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Detron International Co., Limited
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top