Topp 5 fördelar med att använda LED -nagellampa

Utgivningsdatum:2022-04-30

waiting förnagellacken att torka upp är ett så slöseri med tid och dumtnär du har andra viktiga uppgifter att göra. Du kan köpa ennagellacktorkare av det skälet. Det hjälper till att fånagellacken torkad inomnågra sekunder. De flesta av dem är bärbara och enkla att använda. De arbetar på batterier som håller mycket länge. Du kan bära dem med dignär du åker på en turné.


types avnageltorkar

there är huvudsakligen två typer avnageltorkare, UV -torktumlare och LED -torktumlare. LED -torktumlarna ärnyligen och bättre än UV -nagellacktorkar. UV -torktumlare används allmänt i salonger av manikurister. De kan blåsa båda typerna av luft med möjlighet att välja mellan kyla och varm luft. Dessa torkare avger också UV -strålar för att göranagelgelen eller polera torrt snabbare. UV -strålar dödar också bakterierna inageln.


benefits av att användanagelorkare


less torkningstid:om du torkar Naglarnaturligt kan det ta mer eller mindre hälften än en timme. Men mednageltorkar kan du klippa det till stor del. En genomsnittlignageltork tar mindre än 6 minuter att torka allanaglarna i handen helt.


good för proffs:Om du är en makeupartist ärnageltorkaren ett måste ett måste i din salong. Detta kan hjälpa mycket att öka intäkterna för dig. Närnaglarna torkar snabbt med torktumlaren kan du delta i fler klienter under din arbetstid. Dina kunder kommer också att vara lyckliga eftersom du också sparar deras tid också. Nlayers av polska eller tunga lager av polska som Shellac -naglar snabbt. Det tar baranågra sekunder att härda de polska lagren.


neat finish:you kan ha en snygg finish med användning avnagellampor. Om du torkarnagellacknaturligt, tar det inte bara mycket tid utan det kanske inte heller ger ett välutseende. Torkaren torkar och härdarnagellacken så att du kan få en smidig efterbehandling. -


no -olyckor:

Det finns inga chanser att smeta eller smeta avnagellacken om du användernagellampan för att torka den. Med det ger du inte ens dinanaglar en chans att komma i kontakt med andra föremål som är det vanliga skälet till förstörandet avnagellacken.

-

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Shenzhen Jie lin Feng Technokogy Co.,LTD
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
Shenzhen Jie lin Feng Technokogy Co.,LTD

Företagets telefon: +86 0755-29918672

E-post: Kontakta oss

Mobiltelefon: +86 13725734386

Hemsida: szjlf.sweb2b.com

Adress: Floor 2, Building 6, Xinlianhe Industrial Park, Shajing Street, Baoan District, Shenzhen guangdong Province china

Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk
top