Det ursprungliga varumärket för kinesiska kvinnor\\\"Ali118 Original Cotton linne Shop\\"""",blyet bleknade under åren av flöde,

Utgivningsdatum:2021-01-12

微信图片_20201210162418.jpg

Guangzhou Bense " AI118 Original Cotton linne Shop " Ms Gao Hongyan, grundaren, är en av de Top 10 Designers i GuangdongProvinsen.av Guangdong Clothing Association,Participate in One Belt and One Road Macao Fashion Week för Guangdong FashionFöreningen.En hantverkare tillverkar produkten.

1.jpg

" AI118 Original Cotton linne Shop " Fokus på forskning och utveckling, upprätthålla originalitet, ha ett starkt designteam,Assist R & D att fokusera på kostnadseffektiva produkter,3-8 nya produkter frigörs varje dag.

2.jpg

" AI118 Original Cotton linne Shop " Inspirerad av det snabba tempot i stadslivet, vill alla injicera tröst och lugn i sina hjärtan, kan få ett tredje utrymme som inte störs!

3.jpg

" AI118 Original Cotton linne Shop " Advocate: Strävan efter ett riktigt liv, Advocate den buddistiska filosofin i städernaLivet.Sakta, saktaLiv.Minimala produkter och kläder för en annan livsstil.

4.jpg

I dag återkommer kraven på kläder i snabb takt till jakten påTrötthet.genom de bländande visningsfönstren, färgstarka visuella islag Det gör det svårt för många barn med insnärjningssjukdomar att starta,med tiden, kommer det att ge trötthet estetik,den bullriga och kaotiska staden kan Exponering. t tillfredsställa hjärtat att ha ett naturligt och enkelt och riktigt tillstånd avMind.Ai118, en resa för att förverkliga din dröm...

5.jpg

Det unika konstruktionskonceptet för A i11 8 kan inte överträffas,med tanke på skapelsen,en skarp syn på klädelementen,den djärva innovationen av unikt mode,alla hör till förtjänsterna hos en stark designgrupp,materialurval och skärning upprepas för att pressa på nytt,tills designen är ett perfekt arbete. ,   Den kommer att visas för de stora konsumenterna. Nej.

微信图片_20210111151043.jpg

_;grossist kvinnor\\\\\Χ39;s beklädnadsatlanta ga\\\\\\\\\\\\\\\\\

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Guangzhou Bense Clothing Co., Ltd
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
Guangzhou Bense Clothing Co., Ltd

Jobbtitel: The sales manager

Avdelning: Electronic Commerce Department

Företagets telefon: +86 13189095750

E-post: Kontakta oss

Mobiltelefon: +86 13189095750

Hemsida: bensecn.sweb2b.com

Adress: 462 Yijing Road, Haizhu District, Guangzhou City, Guangdong Province (Pearl River International Textile City)

Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk
top