Den globala polypropenmarknaden kommer att möta utmaningar i logistik, väder och epidemier

Utgivningsdatum:2021-11-23

   Under andra halvåret blandades den asiatiska PP-marknaden, eftersom den starka efterfrågan pånedströms medicinska och förpackningsansökningar kan kompenseras av ökad utbud, enny omgång av dennya kronepidemin och fortsätter Problem i containerförsörjningsindustrin.


Från juni förväntas cirka 7,04 miljoner ton/year av PP-produktionskapacitet i Asien och Mellanöstern att användas eller startas om . Detta inkluderar Kina' s 4,3 miljoner ton/year kapacitet och 2,74 miljoner ton/year kapacitet i andra regioner.


Det finns osäkerhet i de faktiska utvecklingen av vissa expansionsprojekt. Med hänsyn till de möjliga förseningarna kan effekterna av dessa projekt på utbudet under fjärde kvartalet 2021 skjutas upp till 2022.


Källor sade att under den globala PP-bristen i början av detta År, visade kinesiska tillverkare möjligheten att exportera PP, vilket bidrog till att öka exportkanalerna och öka marknadens acceptans av konkurrenskraftiga kinesiska pp.


Även om den långa-term öppningen av Kinas export arbitrage fönster som februari Till april är inte vanligt, eftersom kapacitetsexpansionen accelererar, kan kinesiska leverantörer fortsätta att utforska exportmöjligheter, särskilt för homogena polymervaror.


Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Dongguan Lifeng Packing Material Co., Ltd.
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top