Fördelarna och underhållsmetoderna för silikonklockor.

Utgivningsdatum:2022-12-10

de fördelar och underhållsmetoder för silikonklockor.


den silikonklockan är tillverkad av 100% rennaturlig solid kiseldioxidgel pressad av en hydraulisk press; Silikonklockan i sig har en viss spänning och mjukhet, så det är lätt att deformera och återställa omedelbart; Silikonklockremmen har slitbeständighet, hög temperaturmotstånd, ingen deformation, ingen toxisk, smaklös, inga biverkningar på människokroppen och många andra fördelar som mjukhet, ingen sprickor, lång livslängd, ingen irritation på huden, etc. Silikonklockor är verkligen gröna och miljövänliga tillbehör. 


in de senaste åren har människor börjat lägga tillnågra funktionella material, såsomnegativa joner, germanium, titan och långt infraröd, till Råvaror av silikon klockband för bearbetning, så att de har vissa hälsovårdsfunktioner. Såsom silikagelenergimätare, kiseldioxidgelnegativ jonklocka, etc., använder alla element såsomnegativa joner som ska läggas till kiseldioxidmaterialet för bearbetning för att göra kiseldioxidklockor. (Säkerhetsprestanda för kiseldioxidgel) Huvudkomponenten i kiseldioxidgel är kiseldioxid, som är kemiskt stabil och icke -ntoxisk.-


silica gel har en stark adsorptionskapacitet och kan ha en torkningseffekt på mänsklig mänsklig hud. Om silikonen kommer in i ögonen, skölj med mycket vatten och sök medicinsk behandling så snart som möjligt.

 


Blue kiseldioxidgel är uppdelad i blå gelindikator, färg

changing kiseldioxidgel och blå gel. Utseendet är blått eller ljusblått glas-liknande partiklar. Enligt partiklarnas form kan den delas upp i två typer: sfäriska och massiva. Med ökningen av fuktabsorption förändras sin egen färg från blått till lila och slutligen till ljusrött, vilket inte bara indikerar miljöens fuktighet, utan visar också visuellt om den fortfarande har fuktig effekt. Blå kiselgel är giftig eftersom den innehåller en liten mängd koboltklorid. Det bör undvika kontakt med mat och inandning. Vid förgiftning, söka medicinsk behandling omedelbart.--


hur man ska upprätthålla silikonklockan? Silicone Watch -remmar har alltid välkomnats av många klockfans. Bekväm passform och absolut miljöskydd har alltid varit de mest attraktiva delarna av silikonklockor, men svårt underhåll är också ett stort problem. Följande punkter ärnågra tips för att använda silikonklockor, som kan främja din kunskap om kärleksklockor.

 

    it är lätt att svettas på varm sommar. Även om silikonremmen är vattentät, måste den tvättas med tandkräm efter att ha bär den under en tid. Det är bäst att spraya ett tunt lager handolja efter tvätt. Lysteren av silikonremmen är slät och slät.
  1. åldrandet av silikonremmen är det största problemet för silikonremmen. När silikonremmen åldras, använd en tandborste doppad i lite tvålvatten, skrubba snabbt smutsen och torka den sedan med ennågot fuktig trasa.

     

  2. it rekommenderas att det finns två eller flera remmar eller remmar eller Två eller flera remmar som kan bäras växelvis om situationen tillåter. Eftersom silikonremmen också behöver andas, kan den ventilerade miljön förlänga remens livslängd, och att bära olika remstilar kan inte bara minska risken för mänsklig skada, utan också göra användaren mer fashionabla. N
  3. silicone -remshärdning är också ett vanligt symptom. Om silikonremmen ofta placeras i en fuktig miljö kommer dess härdningshastighet att accelereras. Därför, utöver regelbundet underhåll, är det absolutnödvändigt att inte böja remmennär den härdar och att ersätta remmen i tid. Byt ut lite pengar för ett vackert och trevligt utseende, men undvik också onödiga förluster, döda två fåglar med en sten, varför inte göra det?

  4. in tillägg, bärning av silikon SEMTAL SELT är en process med konstant slitage, så att uppmärksammanågra dagliga detaljer är också ennödvändig underhållsmetod.


Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Guangdong Sevenplusd Industrial Co., Ltd.
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
Guangdong Sevenplusd Industrial Co., Ltd.

Jobbtitel: sales manager

Avdelning: Sales

Företagets telefon: +86 15616878762

E-post: Kontakta oss

Mobiltelefon: +86 15616878762

Hemsida: sevenplusd.sweb2b.com

Adress: 3rd Floor, Daxun Science and Technology Park, Pinghu Street, Longgang District, Shenzhen

Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk
top