The Tree FRP Grill

Utgivningsdatum:2023-02-17

the Tree FRP -grillen kan vara i enlighet med trädens tillväxtegenskaper, reserverade stora eller mindre trädhål, samtidigt som de lämnar lätta hål, underlättar installationen, är markljuset lätt och skapar vackert, vackert landskap pånatten.

-&#

Nseverala varianter av trädgrill: har förnärvarande en mängd olika kultivarer som gjutjärn och hartskompositer på marknaden.

trädet är installerat i trädet för att skydda roten till träden, vilket minskar fuktförångningen, vilket minskar jordförlusten. Efter att ha använt trädgaller, trädgropen, trädpoolen är parallell och de osäkra dolda farorna som snubblas vid promenader, samtidigt som de förbättrar urbana kulturella platser och förskönar stadsmiljöer. Trädgaller är lätt att rostas, mottagligt att inte kunna stjäla; Harts sammansatta träd Grille är dyrare på grund av harts råvaror, men dess material är lätt, under användning lätt att transportera, bra användning, färg kan modulerasnär som helst, mönstret är olika; Vår företagsträdgrill är lätt att färga, kan vara färgglad, hög styrka, motstånd, seghet, bekväm installation, ingen metall, anti -nteft -prestanda är uppenbart, priset har stora fördelar, och ännu viktigare, det kan ändra stilstorleken vid När som helst enligt användaren

39; Trädens rot för att upprätthålla jord och absorberanäringsämnen som fukt och skydda trädens vatten. Trädgallen är gjord av ett harts och det är lätt att installera. Parallellt med trottoaren för att förhindra att fotgängare skadas. Kanske många medborgare går på vägen, de kommer att uppmärksamma vissa gitter runt gataträdens träd. Det visade sig att detta är Urban Green Management Center för att installera en trädgrill till trädpunkterna för problemet med stadens räckvidd.


Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • TIANCHANG CITY PREET COMPOSITE MATERIAL CO.,LTD
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top