Den anpassade CNC -bearbetningsprocessen för CNC Precision Parts

Utgivningsdatum:2023-03-26
Dennuvarande industrin ägnas alltmer till en enda köpare. Detta innebär att en produkt skapas för en person. Den ursprungliga produkten kan hanågra standardfunktioner, men den är fortfarande anpassad för en enda kund. Detta är resultatet av den totala ökningen av utvecklingen av tillverkningsteknologi och ökningen av tjänster.

take skor till exempel. Många har olika skostorlekar på sina vänstra och högra fötter. Tänk på det faktum att den moderna industrin kan göra skor som passar dina fötter. När vi pratar om branschen rankas bearbetningsverkstaden förstnär de anpassar bearbetade delar.

the är platser där

&101; En enda kund kan bearbeta en enda del för honom. Naturligtvis är priset på denna tjänst förnärvarande ganska högt, men med genomförandet avnya metoder sjunker priset. Det kan finnas en tid då varje produkt kommer att anpassas för varje kund.#


What är sätten att anpassa produkt?customers kan få anpassade produkter På olika sätt:

1. Oberoende utveckling. Till exempel känner kunden redan de delar han behöver, så att han kan skapa ritningar och 3D -modeller och sedan komma till maskinbutiken och beställa den för tillverkning.

2. Samordnad utveckling. När människor inte är helt tydliga om designen eller dess utsikter är detta ett bra sätt att få anpassade design och bearbetningsdelar. Detta ställer vissa krav för maskinverkstaden (som designavdelningen). Kunden interagerar med avdelningen för att skapa anpassade mönster.

3. Adaptiv anpassning. Denna metod gör tillverkarens arbete enklare, men det innebär många begränsningar för kunderna. Denna metod innebär att skapa en grundläggande komponent som kan modifieras enligt kundkraven. Genom att använda denna metod kan tillverkare producera ett stort antal produkter med en viss grad av anpassning utan att slösa för mycket tid på att justera tillverkningsprocessen.

4. Kosmetikanpassning innebär att skapa en standardprodukt och många olika \"stilar\". Till exempel olika färger. Detta är det enklaste sättet att skapa anpassade delar för massproduktion, men det ger bara grova anpassade delfunktioner. N

IF Målet för maskinbutiken är att producera en enda anpassad del för kunden, de måste justera produktionen pånågot sätt. För det första involverar anpassad bearbetning ett litet antal olika produktionsdelar. Produkter. krävs för att hitta material, tillverkare måste tillhandahålla standardlager för det bredaste utbudet av material.


verkstaden måste också ha så många olika maskinverktyg som möjligt. Att förlora order helt enkelt för att du har två svarvar och inga slipmaskiner är en dålig strategi. Detsamma kan sägas om verktyg och skärare.

tillverkaren måste vara beredd att producera så många olika typer av bearbetade delar som möjligt, inklusive plast- och metall- och aluminium) komponenter. Med andra ord, var beredd på vad som helst.

cnc bearbetning av anpassade delar

modern liten satsproduktion skiljer sig mycket från massproduktion. Med den ökande efterfrågan på anpassade delar blir denna typ av tillverkning mer och mer populär. Därför syftar en hel del forskning och utveckling till att förbättra effektiviteten i det flexibla tillverkningssystemet.

cnc -maskinverktyg spelar en viktig roll i flexibiliteten i delskapande. För bara 10

15 år sedan, för att tillverka delar mednågra komplexa ytor, måste ett stort antal ytterligare tillverkning (dvs. skapa mönster för maskinverktyg för att följa detnödvändiga manuellt arbetet) utföras. Därför producerades de flesta av de komplexa delarna i satsproduktion eller manuellt arbete, vilket var långt och dyrt. Idag ersätter CNC -program alla dessa saker. Dessutom har ett speciellt datorstillverkningssystem utvecklats, vilket kraftigt minskar den tid som krävs för att skapa sådana program. som krävs för att ändra verktygen under bearbetningsprocessen är den kortaste.

a -serien med standardiserade jiggar och käkar har utvecklats för att tillgodose de flesta av denuvarande bearbetningsbehoven. Dessa fixturer består vanligtvis av många enskilda element, som kan monteras ihop på arbetsbänken på maskinverktyget för att fixa delarna under bearbetningssteget. Naturligtvis är derasnoggrannhet lägre än för speciella fixturer, men moderna mätningssystem har eliminerat denna brist.

al mest alla typer av moderna CNC -maskinverktyg kan utrustas med en speciell sond. Sedan används sonden för att mäta den faktiska storleken och positionen för den fasta inventeringen, och positioneringsfelet elimineras fullständigt. Det kan också användas för att mäta de faktiska dimensionerna av delar i vissa stadier av tillverkningsprocessen för att säkerställa att omnågra fel uppstår kan de upptäckas och korrigeras så snart som möjligt, för att minimera tidsförlusten.

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Dongguan Fifth Metal Co., Ltd.
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
Dongguan Fifth Metal Co., Ltd.

Jobbtitel: Project Manager

Avdelning: Engineer

Företagets telefon: +86 0769-86651595

E-post: Kontakta oss

Mobiltelefon: +86 15322401809

Hemsida: fmmachining.sweb2b.com

Adress: 8# 1st Road of Xiangxi Gongye, Shipai Town, Dongguan, China 523000

Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk
top