Tio grundläggande principer för installation av manipulator- och insprutningsmaskiner

Utgivningsdatum:2020-09-09

Under installationen av manipulatorn, på grund av den felaktiga driften av arbetstagarna, kommer manipulatorn ofta att ha vissa fel av ett eller annat slag.Sedan kommer ingenjörer från Topstar att dela de tio grundläggande principerna för manipulator- och insprutningsanläggningen av maskiner baserade på tidigare erfarenheter.

För närvarande uppgraderas traditionella tillverkningsföretag till industriell automatisering och industriella robotar i stor skala.och graden av automatisering på alla livets områden ökar ochHögre.Förädlingsverkstäderna är i allmänhet utrustade med robotar för att förbättra produktiviteten och utföra uppgifter som är svåra att utföra manuellt eller som ärFarlig.Är manipulatorn säker?

Under installationen av manipulatorn, på grund av arbetstagarnas felaktiga funktion, kommer faktiskt manipulatorn ofta att ha vissa fel av det ena eller det andra slaget.På grundval av tidigare erfarenheter kommer Topstars ingenjörer att dela tio grundläggande principer för installationen av manipulator- och injiceringsmaskiner:

1, i två intilliggande injiceringsmaskinens installeringsriktning ska vara klar.

2.Alla åtgärder och rörelser påverkar inte omkopplaren på injektionsmaskinens säkerhetsdörr för att gjuta.

3, manipulator av all a linjära, roterande och andra åtgärder kan ställas in på platsen, och kan ställas in i ett visst antal fel, när det inställda värdet har gått fel, kommer den i tid att larma och stoppa åtgärden, och visa felinformation på skärmen.

4, insprutningsmaskin eller manipulator- fel, insprutningsmaskin och manipulator kommer att varaSpärrat.är, när manipulatorn misslyckas, att den maskin som formar injektionen kommer att sluta fungera; även i den injektionsformar maskinen kommer manipulatorn att avbryta effekten.

Fem.Armen har kollisionsfunktion: i händelse av felfunktion är programmet utrustat med funktion för automatisk kollision, som automatiskt kan bedöma och stoppa åtgärden i enlighet med motorvridmomentet, för att minimera förlusten.

6, manipulatorn och injiceringsmaskinens verkan är konsekvent, det vill säga, den kommer inte att producera kolliderare eller störa effekten av insprutningsmaskinen, och inte heller kommer manövreringen av manipulatorn att leda till en alltför stor utvidgning av injektionsmaskinens produktionscykel.

7.Vid avstängning av insprutningsmaskin (felavstängning, normal avstängning, formbytning, underhåll av utrustning osv.) kan manipulatorn placeras manuellt i ett säkert läge eller i andra nödvändiga lägen.Stör inte utbytes- och utrustningsarbeten.

8: Fel på manipulatorer (t.ex. inte på plats, produkten tas inte ut, produkten släpps, etc.) kommer omedelbart att larma och stanna på skärmen för att visa sitt fel, lätt att snabbt felsöka.

9, vissa produkter behöver manipulatorn för att inkludera sprutspraysystemet för att släppa ut mögel, sprejfrigöringsmedel kan sprutas på ett korrekt sätt till håligheten efter det att mögelns öppning (munstyckets vinkel är justerbar) och kan justera dosen, kan ställa in spraypsfrekvensen.

10, det vill säga, alla parametrar och datainställningar kan ställas in och modifieras genom datorn, och sedan till det manipulator-system som ska utföras, kan också ställas in direkt på de mekaniska parametrarna och datan.


Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Dongguan Runpard Automation Technology Co., Ltd
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
Dongguan Runpard Automation Technology Co., Ltd

Jobbtitel: general manager

Avdelning: Marketing

Företagets telefon: +86 0769-81179626

E-post: Kontakta oss

Mobiltelefon: +86 13794982536

Hemsida: runpard.sweb2b.com

Adress: 2 shaling industrial West Road, Xiakou village, Dongcheng Street, Dongguan City

Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk
top