Teambyggande aktiviteter

Utgivningsdatum:2021-10-29

Team Building Activities

After En hård och mödosam september, beslutade Elong utomhus att organisera en lagbyggnadstur i oktober. Denna turné inkluderar varma källor, utomhusbågskytte, badminton, buffé, etc.

-before vi satte oss, vi förbereder relaterade saker, som kläder, vatten, bågar, pilar, mål, etc.när vi satt på bussen, Vi var lika glada som barn. Under en

hour-enhet sjöng vi och dansade, och vi fortsatte att ha kul. När bussen körde in i Skov River Resort, blev vi alla förvånade över hur vacker och vacker här. Efter att ha kommit av bussen och kalladenamnet arrangerade människor från olika avdelningar platsen tillsammans, och scenen var väldigt varm.

and då, alla gick till varma källor, bågskytte skytte tävling, shuttlecock tävling och badminton tävling i olika satser. Genom en serie aktiviteter, låt alla visa andan av enighet och samarbete, och visa attityd att integrera det kollektiva.

efter evenemanget tog alla bilder tillsammans. Gå sedan till den läckra buffén. Alla typer av delikatesser gör vårt saliv utflöde okontrollerat. Det finns alla slags skaldjur, snacks, efterrätter, frukter, drycker, soppor, etc. Vi har alla kul tillsammans för att smaka på en mängd olika livsmedel och chatta om fabriken.

Through This Group Building Tour, vårt team har blivit mer energisk och förenad. Låt oss klargöra vår riktning pånästa väg. Tack alla partner i vårt team!

800x800-2.jpg800x800-5.jpg800x800-3.jpg800x800-1.jpg

\\n \\n

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Elong Outdoor Product Limited
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top