Skolor, företag, kontor, intelligenta spritdesinfektionsmedel, rengöringsmaskiner, handrengöringsmedel.

Utgivningsdatum:2020-09-26

Från september 25, PM:

Staten New York

Nydiagnostiserade fall: 908

Det totala antalet bekräftade fall var 453855

Nya dödsfall: 7 fall

Det totala antalet dödsfall: 252446

För närvarande ligger 511-personer på sjukhus.

New York City

Ny diagnos: 371-fall

Det totala antalet bekräftade fall var 241882

New Yorks hälsodepartement sa sent på torsdagen att det skulle stänga av icke väsentliga företag och begränsa demonstrationer om antalet nya oroshärdar för koronavirusinfektion fortsatte att öka.

Detta kommer sannolikt att påverka nio " kluster " Wheer och935;101; nya kronfodral är på uppgång, inklusive stora områden i södra Braun och Williamsburg, samt höstdräd och EGME långt Rockwell i Queens.

Hälso- och sjukvårdsbyrån sa att den skulle öka inspektionerna på dessa områden för att se till att människor bär masker, följer reglerna och upprätthåller sociala avstånd.

Åtgärderna kan komma redan nästa tisdag.

Om fallet fortsätter att öka kommer staden att överväga att förbjuda alla sammankomster av mer än tio personer, utdöma böter för dem som vägrar att bära masker, stänga privata skolor och vårdcentraler och stänga on ödiga företag.

New York City Department of Health sa att ytterligare åtgärder skulle krävas om indikatorerna fortsatte att öka.Detta är första gången som detta har hänt under återhämtningen i New York City, och verksamheten på dessa områden kan omedelbart minska om det inte sker några framsteg före måndag kväll.

Det finns väldigt få människor som bär masker på heta platser i de två regionerna, sa hälsobyrån på torsdag.New York City kommer att lansera mobila testwebbplatser för drabbade samhällen, Wheer&DAGG35.101; hälso- och sjukvårdstjänstemän kommer att distribuera masker, handdesizer och nya koronavirusförebyggande och kontrollmeddelanden.

Från och med torsdagen var de positiva talen i dessa samhällen minst tre gånger, och i vissa fall sex gånger, den totala infektionsfrekvensen i New York.

Graves end / homecrest: 6%

Midgård: 4.95%

Edgemere Far Rockaway: 4.08%

Kew Gardens: 3.99%

Borough Park: 3.53%

Bensonhurst / Mapleton: 3.16%

Gerritsen Beach / homecrest / får Bay: 3.07%

Flatlands / Midwood: 3.06%

Williamsburg: 1.67%

Från och med fredag kommer utbildningsdepartementet att utföra regelbundna inspektioner av alla icke-offentliga skolor i och runt skoldistriktet, sa stadstjänstemän.Sheriffen och NYPD fortsätter att övervaka att masker bär.

Epidemisk situation i Förenta staterna

Bekräftat fall: 7141669

Döden: 207162

Enligt uppgifter från Johns Hopkins universitet har mer än sju miljoner fall och 200000 dödsfall rapporterats i Förenta staterna.Över hela världen har det förekommit mer än 32.2 miljoner fall och 983000 dödsfall.

Sju stater, Minnesota, Montana, North Dakota, Oklahoma, Utah, Wisconsin, Wyoming och Puerto Rico har spelat in det högsta antalet nya fall den senaste veckan, medan North Dakota hade det högsta antalet dödsfall den senaste veckan.

Enligt dagens&35.39:s och CNN:s rapporter har det sjudagarsgenomsnittet av nya fall som bekräftats i Förenta staterna under de senaste dagarna kretsat kring 40000.Jämfört med toppen av utbrottet i juli var det genomsnittliga antalet smittade människor 6600.

Data visar att situationen i de södra och västra staterna har förbättrats sedan midsommar, och Mellanvästern är den enda region med en varaktig ökning av infektionen.

Även om antalet nya fall i Kalifornien ligger långt under toppen i juli och augusti har mer än 80000-fall rapporterats, det största antalet infektioner i alla stater, och en stat överstiger många länder.

Chefen för centrumen för sjukdomskontroll och förebyggande (CDC) varnade kongressen den här veckan för att ungdomar arbetar för fler fall.

Människor mellan 18-årsåldern och 25 står för 26% av nya fall av koronavirus, mer än någon annan åldersgrupp, sade Robert Redfield, CDC-chef.

Minskningen av dödsfall och sjukhusvistelser i hela landet kan återspegla det faktum att ungdomar i allmänhet har det bättre med viruset än äldre människor.Redfield varnar fortfarande för att ungdomar kan sprida viruset till människor som är mer benägna att bli sjuka och dö.

Sedan studenterna återvände till skolan har utbrott blivit normen för universitets- och campingplatser i hela landet, och tjänstemännen är oroliga för att de inte kommer att kunna hantera nya infektioner när fotbollssäsongen närmar sig.Universitetsstaden vidtar allt strängare åtgärder för att förbjuda partipartier och trånga barer.

Virginia meddelade på fredag att guvernör Ralph Northam och hans fru var positiva till det nya koronaviruset.

Paret testades positivt omedelbart efter att en anställd i hemmet utvecklade symptom.Guvernör Northam är asymptomatisk och hans fru är mild.

På fredag planerar president Trump att hålla ett kampanjmöte på en flygplats i staten.Trump& \ 35; 39;evenemanget förväntas locka till sig nästan 4000-människor, men guvernören och andra tjänstemän uttryckte oro över att mötet skulle kunna sprida det nya koronaviruset och bryta mot staten& 35;39.

Enligt New York Times har finansministern Steven mnuchin och talmannen Nancy Pelosi gått med på att diskutera en ny runda av koronaviruslindring.Under tiden försöker demokraterna skicka ut en biljon räddningspaket nästa vecka.

Enligt Washingtons universitetsinstitut för hälsoindikatorer och utvärdering kan antalet dödsfall i Förenta staterna nästan fördubblas till januari 1, vilket når minst 370000 före årets slut.

Dessutom kommer United Airlines att börja i oktober 15

酒精喷雾器主图视频新.png 详情页1.jpg 详情页2.jpg 详情页3.jpg 详情页4.jpg 详情页5.jpg 详情页6.jpg 详情页7.jpg 详情页8.jpg

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Huizhou Aideyi Electronic Technology Co. , Ltd.
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top