Starka grunden stöder fortsatt positiv tillväxt i import och export

Utgivningsdatum:2021-11-12

IT har fortsatt att växa i 17 månader sedan juni förra året. Sedan epidemin har exakta utrikeshandelsåtgärder kontinuerligt lagts till, och främjandet av förbättrad öppning till omvärlden har gett ett viktigt stöd för att främja en stabil utrikeshandelstillväxt. Enligt uppgifter från den allmänna tullförvaltningen, i RMB, i oktober uppgick exporten till 33 400 USD, med en budget på 17,8%.


private företag fortsätter att främja utvecklingen av utrikeshandeln. Sedan epidemin har ett stort antal anhängare utvecklats som svar på viktig ekonomisk utveckling, förbättrad tullklareringseffektivitet, optimerad exportmiljön, förbättrade bolagsskatte- och avgiftsreducerande åtgärder och ökat företagsstöd för genomförandet av forskning och utbildning. Förmåga, bytbara fördelar, öppnar den internationella marknaden, öppnar den internationella marknaden och utsikterna för företagsutveckling har blivit en viktig källa till positiv tillväxt för bolaget för 17 på varandra följande månader.


the Transport Metoder fortsatte att optimeras. Samtidigt har den stärkt sina möjligheter inom områden inom särskild tullövervakning som en hög-LEVEL-öppning-up-plattform för att främja den viktiga rollen att öppna upp till omvärlden, och mer internationella och inhemska marknader och korsa-order-resurser. Emerging handelsformat som e-commerce och marknadsupphandling handel har utvecklats kraftigt.


Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Dongguan Dinghong Shoe material Co.,Ltd
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top