Steg för bearbetning

Utgivningsdatum:2022-09-19

acceptance Link: Det är främst en acceptans av inkommande material. ROHS -instrument eller andra instrument kan användas för grundtester. De viktigaste farliga ämnena för acceptans är bly, kvicksilver, kadmium, brominerad bifenylpolybrominerad difenyleter, etc.

place de kvalificerade ledningarna på mellanliggande överföringstråd för trådmatning. Förnärvarande bör du vara uppmärksam för att undvika att skrapa trådytan.

thread skärning; Vid denna tidpunkt ska trådklippmaskinen användas för att klippa tråden i dennödvändiga längden. Knutad och fortsätt lindningen efter att tråden har rätats ut, annars kommer tråd- och trådmatningshjulet att skadas. B. Uppmärksamheten måste ägnas åt att kyla av -line -maskinen, annars kommer datafel att inträffa.

Peeling: Enligt SOP -kraven är den isolerande huden huvudsakligen gjord av pneumatisk skalningsmaskin.-

pneumatisk Stripping Machine är en trådstrippmaskin som fungerar med hjälp av tryckluft. Den kan remsa ledningar i mitten så att andra ledningar kan anslutas till ledningsläget. Utrustningen använder pneumatisk fotomkopplare för att styra start- och stoppstoppet och kan remsa upp till tre ledningar samtidigt.


Pay uppmärksamhet på följande säkerhetspunkter under drift av luftstripparen: A. När flera ledningar avlägsnas samtidigt måste trådkroppen vara parallell och inte överlappa, annars kommer trådkroppen att strippas. B. Var försiktig så att du inte låter fingrarna komma in i reseområdet för strippningsbladet och den krimande käken, annars skadas händerna. Vridmaskinen används huvudsakligen. Specifikation och strippningsstorlek för krimpande slut på kortet. Den första produkten måste vara föremål för självinspektion av utseende och spänning och specialinspektion av inspektörer, och massproduktion kan startas först efter att den är kvalificerad. N

test, det slutliga testet ska utföras för produkten, och produkten kan förpackas först efter att den är kvalificerad.

a. När den elektriska inspektionen är kvalificerad kommer datorn att visa kvalificerad och ge en lång pipprompt.

b. Vid utseendet på selen finns det inget bandhuvud rullande eller band som krymper och rullar, och det finns inte hellernågon tråd exponerad eller öppen.


Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Dongguan Bo Mao Electronics Co.,Ltd
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top